Mikä on Gaming-palvelin?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit ylläpitää omaa moninpelipalvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. (tönkkö lause tbh) Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palvelun tarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpelipalvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.

Kuinka ostaa Gaming-palvelin?

Ennen kuin ostat, tee itsellesi asiakastili, jos sinulla ei sitä vielä ole. Sen jälkeen klikkaa yläpalkista "Palvelimet" ja sitten alakategoriasta Gaming-osio.

Tämän jälkeen valitse haluamasi peli Pelit valikosta (kuvassa 1. laatikko) ja sitten valitse sinulle sopiva palvelin suunnitelma (kuvassa 2. laatikko).

Kun klikkaat valitse nappia, sinut ohjataan ostoskoriin josta voit siirtyä maksamaan. Maksa haluamallasi tavalla ja saat tuotteen kokoelmaasi.

Kun olet ostanut palvelimen, se ilmestyy sinun kokoelmaasi jonne pääset klikkaamalla Palvelut > Minun Palveluni. Pystyt navigoimaan palvelimen tietoihin klikkaamalla tuotetta.

Tuotteen hallinta ikkunassa näet toiminto asetuksia kuten salasanan vaihto (kuvassa 1. laatikko) josta voit vaihtaa Gaming Palvelimen hallintapaneeliin kuuluvan salasanan. Tämän alla löytyy tuoteen tilauksen peruutus. Alapalkissa Hallitse kohdasta löydät Siirry Paneeliin osio josta voit kirjautua Gaming Palvelimien hallinta paneeliin.