Yleisiä ongelmia
1 Couldn't find resource  <nimi>

Tämä ongelma johtuu siitä, että palvelin ei löydä kyseistä resurssia resources kansiosta

korjauksia
1 tarkista että resurssi on resources kansiossa ja jos se ei ole sielä laita se sinne sen jälkeen kokeile uudestaan käynnistää serveri
2 jos resurssi on kansiossa tarkista että se on kirjoitettu oikein server.cfg tiedostossa

2 palvelin ei ilmesty listaan

Yleisin syy tähän on se että server.cfgn configurointi on virheellinen jolloin palvelin ei näy listassa

Korjauksia

1 odota 5 min palvelimen käynnistyksen jälkeen koska siinä kestää hetki että serveri tulee listaan näkyviin

2 varmista että että server.cfgssä kohdan sv_master1 edessä ei ole # merkkiä
3 varmista että palvelimen nimi on sama minkä kirjoitit fivemin palvelin hakuun
4 varmista että server.cfgssä kohdat
endpoint_add_tcp "0.0.0.0:portti"
endpoint_add_udp "0.0.0.0:portti"
ovat oikein

3 etkö osaa luoda tietokantaa ei hätää
Gaming-palvelimeen tietokannan luonti on helppoa. Mene palvelimen hallinta osiosta kohtaan tietokanta ja valitse luo uusi tietokanta. Mikäli olet jo luonut tietokannan, etkä saa siihen yhteyttä, luo tietokanta uudelleen seuraavalla tavalla. Valitse oikealta puolelta "Create new" eli "Luo uusi". Kirjoita "Database" eli "Tietokanta" kohtaan tietokannan nimi, jolla haluat sitä kutsuttavan. Jätä alempi "Connections" eli "Yhteydet" kohta tyhjäksi. Tämän jälkeen voit yhdistää tietokantaan seuraavilla tiedoilla. Mikäli kirjautuminen ei vieläkään onnistu. Varmista, että kopioit salasanan maalaamalla eikä kaksoisklikkausella. jonka jälkeen mene server.cfg hen josta etsit kohdan set mysql_connection_string alempana esimerkki

Esimerkki
Tietokanta: testikanta123
Käyttäjänimi: kimi123
Salasana: testi123
MySQL-osoite: 127.0.0.1:3306

tiedostossa server.cfg
set mysql_connection_string "server=127.0.0.1;database=testikanta123;userid=kimi123;password=testi123"