Gaming-palvelimen perusteet

Gaming-palvelin on hyvä ja helppo tapa ylläpitää pelipalvelinta. Tämän artikkelin opetusvideossa käsitellään paneelin kaikki ominaisuudet eli WEB-FTP, SFTP, tietokannat, varmuuskopiot & alikäyttäjät. Ole hyvä ja tutustu perusteisiin opetusvideomme avulla.

Gaming-paneeli: https://gaming.tietokettu.net/



WinSCP: https://winscp.net/

HeidiSQL: https://www.heidisql.com/


Eikö video vastannut ongelmaasi?
Mikäli tämä video ei ratkaissut ongelmaasi, olethan yhteydessä meidän asiakaspalveluumme ja katsotaan ongelmaa yhdessä.

Auttoiko artikkeli teitä? 10 käyttäjistä hyötyivät artikkelista (484 Äänet)