Automaattinen HTTPS

Webhotelli yhdistää automaattisesti verkkosivuille HTTP-yhteydellä ja saadaksesi HTTPS-yhteyden, sinun tulee aluksi asettaa verkkotunnuksesta Let's encrypt päälle (web -> verkkotunnuksen asetukset). Valitse sivulta SSL-tuki sekä Lets Encrypt tuki aktiiviseksi ja tallenna muutokset (Muutoksien tallentamisessa saattaa mennä hetki, ole hyvä ja odota!) Tämän jälkeen lisää sivuillesi altalöytyvä PHP-koodi.

if($_SERVER["HTTPS"] != "on")
{
    header("Location: https://" . $_SERVER["HTTP_HOST"] . $_SERVER["REQUEST_URI"]);
    exit();