Mikä on Tietokettu?

Tietokettu on vuonna 2019 perustettu 4H-yritys, joka tarjoaa yrityksille ja yksityisille henkilöille verkkopalveluita. Tietoketun verkkopalveluihin kuuluu nettisivujen suunnittelu sekä niiden toteutus, ylläpito ja grafiinenulkoasu. Suunnittelemme myös tarpeitesi mukaisen palveluratkaisun ja pyrimme toteuttamaan sen mahdollisimman edullisesti sekä kätevästi.

Tietoketun tavoite on toteuttaa helppo ja nopeakäyttöinen verkkosivupalvelu, josta saa kaikki palvelut saman katon alta. Kun kaikki palvelut ostetaan samalta kauppiaalta, on niiden käyttöönotto ja päivitys nopeampaa sekä helpompaa, eikä asiakkaan tarvitse olla yhteydessä moneen eri henkilöön.

Tietoketun tavoitteet

Tietoketun päätavoite on saada asiakkaileen nopeasti ja edullisesti verkkosivut, jossa on mahdollisimman vähän teknistä säätämistä. Siksi jokainen webhotelliin sisältyy tekninen tuki, joka ohjaa ja tarpeen mukaa ratkaisee asiakkaan ongelmia. Webhotellia ostaessaa, asiakas voi valita valmiin asennuksen, jossa me kytkemme palvelimeen halutut komponentit ilman lisäkustannuksia.