Verkkosivut


Sinulle verkkosivut?

Me Tietoketulla toteutamme ja suunnittelemme verkkosivuja yrityksille sekä yhteisöille. Verkkosivut sisältävät yleensä monia uniikkeja "paloja", jonka takia verkkosivujen hintaa on mahdotonta hinnoitella kiinteästi. Kumminkin ennen tilauksen tekemistä, kartoitamme asiakkaan kanssa hänen tarpeensa ja teemme hinta-arvion. Alussa tehdyn hinta-arvion perusteella, hinnoittelemme työmme. Veloitamme kaikki työmme urakkapalkalla, emme tuntipalkalla.

Normaalit verkkosivut (Arvio: 50€-200€)

Normaali verkkosivu pitävät sisällään tekstiä, kuvia, linkkejä, videoita ja välisivuja. Sitä voidaan mm. käyttää "käyntikortti"maisessa tarkoituksessa, josta löytyy yrityksen yhteystiedot sekä hinnastot. Verkkosivut pitävät sisällään helpon käyttöliittymän, joka ei vaadi erillisiä tietoteknisiä taitoja.

Verkkokaupat (Arvio: 100€-500€)

Verkkokauppat pitävät sisällään samoja asioita kun normaali verkkosivu, mutta mukana on tietekin itse verkkokauppajärjestelmä. Verkkokauppajärjestelmä pitävät sisällään helpon käyttöliittymän, joka ei vaadi erillisiä tietoteknisiä taitoja.

Lisäpalvelut

Valo- ja videokuvaus 40€/h (Kilometrikorvaus: 0,43€/1km)

Valo- ja videokuvauksessa on tärkeää sopia aina etukäteen, mitä tarvitaan ja missä, että osaamme ottaa tarvittavat välineet mukaan. (Tilataan myös yhteyslomakkeella)


Mitä verkkosivujen ylläpitäminen vaatii?

Toteutamme verkkosivut yleensä asiakkaillemme käyttäen Wordpressiä. Wordpress verkkosivupohjan avulla, asiakkaamme voi helposti muokata verkkosivua, ilman erillisiä tietoteknisiä taitoja. Wordpress on käyttöliittymältään täysin suomenkielinen, sekä sen käyttäminen ei vaadi kuin internet-selaimen. Normaalisti, verkkosivuja pitää ylläpitää niiden luomisen jälkeenkin. Mikäli verkkosivujen ylläpitämisen/kehittämisen lopettaa niiden teon jälkeen, verkkosivut ovat suuressa vaarassa joutua tietomurron kohteeksi. Kun käytössä on meiltä tilattu verkkosivu, tarjoamme lisätukea verkkosivuun niin pitkään, kuin käytössänne on jokin seuraavista Tietoketun webhotelleista: Normaali- tai ISO-webhotelli. Lisätuki ei aiheuta lisäkuluja ja se tarjotaan kaikille asiakkaille, jotka ovat tilanneet meiltä verkkosivut tai verkkokaupan. Mikäli vain siirrät valmiit sivusi meille, voit kysyä lisätukea niihin meiltä erikseen yhteyslomakkeen kautta, jolloin analysoimme sivut. Mikäli sivustasi löytyy pahoja tietoturvaaukkoja, sen turvaaminen saattaa vaatia aluksi suurempia operaatoita, jolloin se saattaa tuottaa lisäkuluja.