Dedikoidut-Palvelimet

Tietokettu - Dedicated

Tulossa

Dedikoidut palvelimet eivät ole vielä ostettavissa, mutta näillä näkymin ne astuvat myyntiin syksyllä 2023. Tavoitteenamme on tehdä palvelimista halpoja sekä tehokkaita, mutta tarjota silti paljon valinnanvaraa. Tämän ongelman päätimme ratkaista sillä, ettemme myy virallisia paketteja vai ainoastaan erilaisia palvelinkone kokonaisuuksia.

Palvelimet tulevat käyttämään vaihtelevasti HDD/SAS/SSD -teknologioita, jotta valinnan varaa paketteihin tulee varmasti. Koneet pitävät sisällään myös vaihtelevasti DDR3/DDR4 -muistiteknologiaa, jotta voisimme tarjota myös edullisia kokonaisuuksia.

Me kaikki tiedämme, kuinka hauskaa on etsiä ja tutkailla aina jotain uutta. Tämän vuoksi palvelinsivumme tulee päivittymään automaattisesti varastomme mukaan. Palvelinratkaisut ovat myös vaihtelevia ja täten sivulle voi ilmestyä koska tahansa vaikka mitä hyviä palvelinsopimuksia. Sivua kannattaa siis pitää aktiivisesti silmällä.

Suurin vaikuttava tekijä on aina hinta. Tämän vuoksi haluamme tarjota palvelimia ennen kaikkea edullisesti, jotta asiakkaamme voisivat pitää meitä varteenotettavana vaihtoehtoja myös jatkossa. Hintojemme vaihteluväli tulee olemaan suunnitelmallisesti 15-80€.