Mini

2.00 kuukausittain
 • 12Gb levytila
 • 3kpl tietokantoja
 • 3kpl FTP-käyttäjää
 • 3kpl sähköpostiosoitetta
 • 1,5Tb liikennöintirajoitus
 • SSL-sertifikaatti

Aloituspaketti

4.98 kuukausittain
 • 20Gb levytila
 • 100kpl tietokantoja
 • 20kpl FTP-käyttäjää
 • 25kpl sähköpostiosoitetta
 • 4,5Tb liikennöintirajoitus
 • SSL-sertifikaatti

Peruspaketti

9.98 kuukausittain
 • 40Gb levytila
 • 500kpl tietokantoja
 • 50kpl FTP-käyttäjää
 • 150kpl sähköpostiosoitetta
 • 10Tb liikennöintirajoitus
 • SSL-sertifikaatti

Tehopaketti

17.45 kuukausittain
 • 80Gb levytila
 • Rajaton tietokantoja
 • Rajaton FTP-käyttäjää
 • Rajaton sähköpostiosoitetta
 • Rajaton liikennöintirajoitus
 • SSL-sertifikaatti

Virusten torjunta

Yleensä jos virusten torjuntaa ei mainita paketin ominaisuuksissa, sitä ei joko ole ollenkaan tai se maksaa maltaita. Meillä se kuuluu jokaiseen pakettiin ilman lisäkuluja! Turvallisuus on meille tärkeää!

Varmuuskopiot

Jokainen paketti pitää sisällään ilmaiset varmuuskopiot, joten sinun ei tarvitse maksaa niistä extraa! Mikään ei ole tärkeämpää, kuin pitää data tallessa hädän sattuessa.

Wordpress -tuki

Jokainen pakettimme pitää sisällään Wordpress -tuen sekä lukuisia muita sovelluksia. Sovelluskaupan ja WPtoolkitin avulla niiden hallinta on helppoa eikä tarvitse koodaustaitoja.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Jokainen webhotelli-paketti pitää sisällään mahdollisuuden luoda ilmaisia SSL-sertifikaatteja. Voit myös halutessasi liittää sivuun muualta ostetun sertifikaatin.
Kattava sovelluskauppa

Valitse ja asenna haluamasi sovellukset yhdellä klikkauksella!

Webhotellin kattava sovelluskauppa pitää sisällään suosituimmat sovellukset, kuten WordPress, Joomla, Drupal, Opencart, Magento, Prestashop, ja monia muita suosittuja sisällönhallintajärjestelmiä (CMS). Sovelluskauppamme ansiosta Webhotellimme käyttö on helppoa sekä vaivatonta.

Valitse ja asenna haluamasi sovellukset yhdellä klikkauksella!
Turvallisuus

Samalla kun keskityt oleelliseen, turvallisuuden pitää olla kunnossa!

Samalla kun sinä teet, webhotellin taustalla pyörivät turvallisuustoiminnot auttavat pitämään sivusi turvassa. Jokaiseen pakettiin kuuluu Wordpressin älypäivitys -ominaisuus sekä virusskanneri, joka etsii viruksia sivultasi. Myös automaattiset varmuuskopiot auttavat pitämään datasi turvasssa. Meillä nämä ominaisuudet kuuluvat jokaiseen pakettiin eivätkä ne tuota lisäkustannuksia.
Samalla kun keskityt oleelliseen, turvallisuuden pitää olla kunnossa!
Mitkä paketit sopivat juuri minulle?

Tärkeintä on valita juuri sinulle sopiva paketti, joka tukee tavoitteitasi.

Tärkeintä on valita juuri sinulle sopiva paketti, joka tukee tavoitteitasi.
Tärkeintä on valita juuri sinulle sopiva paketti, joka tukee tavoitteitasi.
Tärkeintä on valita juuri sinulle sopiva paketti, joka tukee tavoitteitasi.
Kehittäjälle

Mitä webhotellimme tarjoaa tekniselle kehittäjälle?

Ylläpidä useita sivuja

Yksi webhotelli voi ylläpitää useita verkkosivuja samaan aikaan, kunhan vain tila sivuille riittää! Emme ole siis rajoittanut millään tapaa asennettavien sovellusten määrää.

PHP -versioiden hallinta

Toisin kun useissa webhotelleissa, meillä voit valita oman PHP-version sivuillesi sekä valitse itse siihen asennettava lisäosat. Vaikka sinulla olisi vain yksi webhotelli, voit valita niihin aivan eri lisäosat sekä versiot. Tämä hyvä ominaisuus valitettavasti puuttuu monesta Webhotellista.

NodeJS -tuki

Kehitä lempi web-sovellustasi nykyään suositulla NodeJS -ohjelmointikielellä. Webhotellimme tulee myös PHP-, Python- ja Ruby-pohjaisia ratkaisuja.

Varmuuskopiot

Palauta varmuuskopioita yhdellä klikkauksella tai palauta vain osa varmuuskopiosta? Kaikki nämä ovat valintoja, jotka voit valita meidän webhotellissamme. Kaikki varmuuskopiot paitsi sovelluskaupan varmuuskopiot säilötään myös erillisellä palvelimella.

FTP- ja SSH-yhteys

SSH- ja FTP-yhteydet ovat myös käytettävissä, joidenka avulla voit käyttää palveluja. Palvelumme tukee myös valmista GIT-integraatiota, jotta voit kehittää sovelluksiasi Gitin kanssa käsikädessä.

Luo ja hallitse alikäyttäjiä

Cpanel -tarjoaa mahdollisuuden luoda ja hallita alikäyttäjiä, jotta voit antaa tiimillesi eritasoisia pääsyjä tiedostoihin. Tämä on erittäin hyvä ominaisuus silloin, kun projektissa on useita kehittäjiä.

Sivujen siirto palvelumme

Haluatko apua sivujen siirrossa?

Me Tietoketulla autamme sinua mielellämme sivujen ja sähköpostien siirrossa vanhasta palvelustasi. Ajastamme huoltokatkon sinulle, jonka aikana siirrämme sivuja, sähköpostisisi sekä muut tiedostosi palveluumme. Voit myös halutessasi tehdä tämän itse, mutta mikäli haluat tämän palveluna. Teemme kaiken tämän vain 50€:lla.

Mikäli kiinnostuit, ota meihin yhteyttä tai luo apulipuke.
Tukipalvelut

Kohtasitko ongelman tuotteen käyttöönotossa ja tarvitset siinä apua?

Ei huolta, me palvelemme sinua mieluusti sekä autamme sinua tuotteesi ongelmissa. Emme kuitenkaan ratko kolmannen osapuolen sovelluksiin liittyviä ongelmia, kuten miksi Wordpressin lisäosan asia X ei toimi tai miksi asentamani sovellus palvelimelle ei toimi kuten pitäisi. Näissä asioissa sinun tulee ottaa yhteyttä tekniseen yhteyshenkilöösi tai vaihtoehtoisesti voimme sopia tukisopimuksen tarpeitesi mukaan. Eiköhän ratkaista ongelmasi yhdesssä!
Kohtasitko ongelman tuotteen käyttöönotossa ja tarvitset siinä apua?
Palaute

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!

Edullinen vaihtoehto hyvällä asiakaspalvelulla

Edullinen vaihtoehto hyvällä asiakaspalvelulla. Avuntarpeen tullessa Tietoketut hyökkäsivät salaman nopeasti ongelman selvittämiseksi, ilman ylimääräisiä kuluja. Yritys erikoistuu mm. Webhotelleihin, VPS ja Gaming-palvelimiin sekä muihin verkkopalveluihin. Tietokettu päätyi yhdistyksemme valinnaksi aktiivisen jäsenemme aikaisemman positiivisen kokemuksen kautta.

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Turbojonnet ry

Suomen hinta/laatusuhteelta todella hyvä valinta

Suomen hinta/laatusuhteelta todella hyvä valinta, meillä toimii kehitysympäristö sekä peliserveri palvelut VPS puolella ongelmitta. Asiakaspalvelu toimii mutkattomasti.Olemme tällä hetkellä sen verran tyytyväisiä, että jossain kohtaa otetaan isompaa ja tehokkaampaa rautaa ja nimenomaan Tietoketun palveluntarjonnasta.Tuetaan suomalaista osaamista ja nuorien ukkojen unelmaa olla yksi johtava konesali Suomessa.

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Jaakko Laakkonen

Hyvää, henkilokohtaista aspaa

Ostin webhotellipalvelun lokakuun puolella. Vahan tuli ongelmia alussa kayttoonoton kanssa omista mokista ja joistakin vaikeasti eriteltavista syista johtuen, mutta hommat saatiin kuntoon jouhevasti henkilokunnan kanssa, ja nyt on nettisivu ollut ylhaalla jo useamman viikon ja kaikki toimii tosi kivasti. Halpaakin oli! Palvelukatkoista tiedotetaan hyvin, ja sain omiin ongelmiini tosi raataloitya, henkilokohtaista asiakaspalvelua, ja tuli siita tosi hyva fiilis. Henkilokunnan porukka vaikutti myos hyvilta tyypeilta. Helpot suosittelut!

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Joonas Jämsä

Mahtavaa palvelua!

Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää! Vastaus tuli nopeasti ja homma tehtiin asiakaslähtöisesti. Ongelmaa ratkaistiin yhdessä ja asiakkaalle kerrottiin koko ajan missä mennään eikä hommaa tehty "selän takana". Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Miro Pahkala

Tilasin domainin ja webhotelli-tilan

Tilasin domainin ja webhotelli-tilan. Sain yksilöllisen perehtymisen tilanteeseeni ja palvelun valmiiseen tulokseen asti. Tämä tapahtui lähes livenä ja pääteyhteyden kautta lopuksi puhuttuina ohjeina. :)

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Erkki Havimäki

Todella hyvää palvelua

Todella hyvää palvelua! Sain heti yhteyden asiakaspalvelijaan ja hän selitti asiat yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi. Harvinaista nykyään!

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Nina Sandelin

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on verkkosivupalvelin, jossa verkkosivuja pidetään yllä, jotta verkkosivut näkyvät kaikille. Ilman verkkosivujen ylläpitoa, sivut eivät ole auki internettiin. Webhotellin lisäksi tarvitset vielä verkkotunnuksen, kuten www.tietokettu.net -jotta Webhotelli saa oman kotiosoitteen. Kun nettisivullasi on kotiosoite ja paikka, johon kotiosoite osoittaa eli webhotelli, sivusi ovat valmiina toimintaan.

Heräsikö sinulla kysymyksiä, etkä löytänyt kysymyksiisi vastausta?

Tässä tilanteessa sinun kannattaa ottaa meihin suoraa yhteyttä, jotta voimme yhdessä etsiä sinulle sopivaa ratkaisua.