Tiedät mistä maksat

Kun vuokraat palvelintilaa, tiedät aina mistä maksat ja saat valita juuri sinulle sopivimman palvelinkokoonpanon. Näin saat parhaan hintalaatusuhteen.

Niin me autamme sinua!

Mikäli palvelinkoneeseen tulee vika tai kaipaat apua sen valinnassa, me autamme sinua mielellämme. Tietoketut eivät koskaan lepää!

Etähallinta

Mitä kaikkea voin tehdä palvelimelleni etänä?

Etähallinnan avulla voit asentaa haluamasi käyttöjärjestelmän omasta ISO-kuvasta sekä hallita palvelimesi tilaa etänä. Me tarjoamme myös hyviä valmiita asennuskuvia sinulle, kuten Proxmox, Debian, Almalinux ja Windows. Tarvitset etähallintaan vain IDrack tai ILO-portin. Nämä portit löytyvät Dellin ja HP:n palvelinkoneista.

Colocation palvelut - Palvelintila - Mitä kaikkea voin tehdä palvelimelleni etänä?
Palvelinkoneesi vaatimukset

Palvelimen vaatimukset Colocation palveluun

Jotta voit tuoda palvelinkoneen meille, sinun täytyy kirjoittaa kirjallinen sopimus. Sopimus pitää sisällään vastuunsiirron laitteesta sinulle, koska Tietokettu ei korvaa laitteelle aiheutuneta vauroita, esim. prosessorin hajoaminen tai levyrikko. Kaikki osat ovat kulutustavaraa ja ne kuluvat ajan saatossa. Lisätietoja näistä yksityiskohdista saat asiakaspalvelusta. Sinun tulee myös täyttää alla olevat kriteerit:

  • 18-vuoden ikä
  • 100% omistus palvelinkoneesta
  • Palvelinkone ei saa olla osamaksun piirissä
Colocation palvelut - Palvelintila - Palvelimen vaatimukset Colocation palveluun
Palvelut

Tutustu ennen tilaamista palveluhinnastoon!

Jokainen palvelinkone noudattaa palveluhinnastoa ja sen hinnastoa esimerkiksi vikatilanteissa. Mikäli tuot laitteen meille ilman etähallintaa, kaikki fyysiset toimenpiteet laskutetaan palveluhinnaston mukaan. Palveluhinnaston löydät sivuiltamme. Tämän vuoksi etähallinta palvelinkoneeseen kannattaa hankkia, jotta palvelun ylläpito on tehokasta ja nerokasta!
Colocation palvelut - Palvelintila - Tutustu ennen tilaamista palveluhinnastoon!

Lisäpalvelut Colocationiin!

Huoltotoimet

Huoltotoimet laskutetaan palveluhinnaston mukaan, joka koostuu tilausmaksusta + tuntiveloituksesta. Mikäli huolto suoritetaan ennaltasovittuina aikoina, huolto on halvempaa. Tällaisen huollon voit sopia apulipukkeen avulla. Kiireellisissä tilanteissa suosittelen lähettämään asiakaspalveluun tekstiviestiä tai puhelua.

Uudet IP-osoitteet

Laitteille saa uusia IP-osoitteita, esimerkiksi virtuaalikonekäyttöön. Pulitamme yhdestä IPv4-osoitteesta 2€/kpl ja IPv6-osoitteesta 0.25€/kpl. Voit tilata lisää osoitteita apulipukkeen avulla. Uusiin IP-tilauksiin tulee 5€:n palvelumaksu.

Lisälaitteet verkkoon

Voit halutessasi rakentaa palvelimille myös fyysisisä suljetuja sisäverkkoja sekä hankkia laitteita niiden eteen. Esimerkiksi fyysinen palomuuri tai fyysinen sisäverkko kahden Colocation-palvelimen välille. Kysy näistä lisää asiakaspalvelulta.

Palaute

Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!

Edullinen vaihtoehto hyvällä asiakaspalvelulla

Edullinen vaihtoehto hyvällä asiakaspalvelulla. Avuntarpeen tullessa Tietoketut hyökkäsivät salaman nopeasti ongelman selvittämiseksi, ilman ylimääräisiä kuluja. Yritys erikoistuu mm. Webhotelleihin, VPS ja Gaming-palvelimiin sekä muihin verkkopalveluihin. Tietokettu päätyi yhdistyksemme valinnaksi aktiivisen jäsenemme aikaisemman positiivisen kokemuksen kautta.

Colocation palvelut - Palvelintila - Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Turbojonnet ry

Suomen hinta/laatusuhteelta todella hyvä valinta

Suomen hinta/laatusuhteelta todella hyvä valinta, meillä toimii kehitysympäristö sekä peliserveri palvelut VPS puolella ongelmitta. Asiakaspalvelu toimii mutkattomasti.Olemme tällä hetkellä sen verran tyytyväisiä, että jossain kohtaa otetaan isompaa ja tehokkaampaa rautaa ja nimenomaan Tietoketun palveluntarjonnasta.Tuetaan suomalaista osaamista ja nuorien ukkojen unelmaa olla yksi johtava konesali Suomessa.

Colocation palvelut - Palvelintila - Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Jaakko Laakkonen

Hyvää, henkilokohtaista aspaa

Ostin webhotellipalvelun lokakuun puolella. Vahan tuli ongelmia alussa kayttoonoton kanssa omista mokista ja joistakin vaikeasti eriteltavista syista johtuen, mutta hommat saatiin kuntoon jouhevasti henkilokunnan kanssa, ja nyt on nettisivu ollut ylhaalla jo useamman viikon ja kaikki toimii tosi kivasti. Halpaakin oli! Palvelukatkoista tiedotetaan hyvin, ja sain omiin ongelmiini tosi raataloitya, henkilokohtaista asiakaspalvelua, ja tuli siita tosi hyva fiilis. Henkilokunnan porukka vaikutti myos hyvilta tyypeilta. Helpot suosittelut!

Colocation palvelut - Palvelintila - Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Joonas Jämsä

Mahtavaa palvelua!

Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää! Vastaus tuli nopeasti ja homma tehtiin asiakaslähtöisesti. Ongelmaa ratkaistiin yhdessä ja asiakkaalle kerrottiin koko ajan missä mennään eikä hommaa tehty "selän takana". Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

Colocation palvelut - Palvelintila - Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Miro Pahkala

Tilasin domainin ja webhotelli-tilan

Tilasin domainin ja webhotelli-tilan. Sain yksilöllisen perehtymisen tilanteeseeni ja palvelun valmiiseen tulokseen asti. Tämä tapahtui lähes livenä ja pääteyhteyden kautta lopuksi puhuttuina ohjeina. :)

Colocation palvelut - Palvelintila - Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Erkki Havimäki

Todella hyvää palvelua

Todella hyvää palvelua! Sain heti yhteyden asiakaspalvelijaan ja hän selitti asiat yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi. Harvinaista nykyään!

Colocation palvelut - Palvelintila - Tässä asiakkaiden palautetta toiminnastamme!
Nina Sandelin

Usein kysytyt kysymykset

Mitä meinaa 1U tai 2U?

Palvelinkaapissa U tarkoittaa "Rack Unit" eli teline-yksikköä. Se on standardoitu mittayksikkö, jota käytetään palvelinten ja muiden telineeseen asennettavien laitteiden korkeuden kuvaamiseen. Yksi U on 44,45 millimetriä.

Heräsikö sinulla kysymyksiä, etkä löytänyt kysymyksiisi vastausta?

Tässä tilanteessa sinun kannattaa ottaa meihin suoraa yhteyttä, jotta voimme yhdessä etsiä sinulle sopivaa ratkaisua.