Webhotelli-Palvelut

Tietokettu - Webhosting

Verkkosivujen ylläpitoon


Webhotellin avulla voit ylläpitää verkkosivujasi helposti ja edullisesti, joka sisältää samalla myös sähköpostipalvelun. Muistathan, että tarvitset verkkosivujen pystyttämiseen myös oman verkkotunnuksen.

Webhotellit

Kuukausi
Vuosi

Minipaketti

Omaan käyttöön 2,00 24,00 alkaen

 • SSL-sertifikaatti
 • 2Gt levytila
 • 3kpl tietokantoja
 • 3kpl FTP-käyttäjää
 • 3kpl sähköpostiosoitetta
 • 1.5Tb liikennöintirajoitus

Aloituspaketti

Pieniin projekteihin 4,98 50,00 alkaen

 • SSL-sertifikaatti
 • 20Gt levytila
 • 100kpl tietokantoja
 • 20kpl FTP-käyttäjää
 • 25kpl sähköpostiosoitetta
 • 4.5Tb liikennöintirajoitus

Peruspaketti

Yrityksille ja harrastuksiin 9,98 100,00 alkaen

 • SSL-sertifikaatti
 • 40Gt levytila
 • 500kpl tietokantoja
 • 50kpl FTP-käyttäjää
 • 150kpl sähköpostiosoitetta
 • 10Tb liikennöintirajoitus

Tehopaketti

Valtaville vaikuttajille 17,45 170,00 alkaen

 • SSL-sertifikaatti
 • 80Gt levytila
 • ∞ tietokantoja
 • ∞ FTP-käyttäjiä
 • ∞ sähköpostiosoitteita
 • ∞ liikennöintirajoitus

Mikä on hyvä webhotelli?

Tämä on erittäin vaikea kysymys, mitä moni pohtii, mutta siihen on olemassa yksinkertainen vastaus. Hyvä webhotelli on tuote, joka on edullinen, turvallinen, helppo käyttää ja nopea, mutta onko Tietokettu juuri sitä?

Tietoketun Webhotelli käyttää suosittua Cpanel -järjestelmää, joka on ollut suosituin käyttöjärjestelmä Webhotelleille jo vuosikymmeniä. Cpanelin avulla voit luoda, hallita ja muokata sivujasi helposti. Tämä yksi suuri tekijä sille, miksi webhotellimme on laadukas ja ennen kaikkea halpa. Yleensä muut halvat webhotelliratkaisut pitävät sisällään jonkin muun vaikeakäyttöisen käyttöjärjestelmän. Cpanel on myös todella hyvä toimimaan Wordpress -sivujen pyörittäjänä, joten myös Wordpress -sivun pitäjälle tämä on varma valinta! Saat ladattua Wordpressin Cpaneliin muutamalla klikkausella!

Yksi suuri tekijä Webhotellin nopeuteen on SSD-levy, joka on nykytekniikkavalmisteinen nopea tallennustilaväline. Sen ansiosta webhotellissa pidetyt sivut laatavat nopeasti, jolloin sivujen käyttö on vaivatonta ja mieluisaa!

Lisäominaisuudet kuulostavat äkkiseltään turhilta, mutta ne voivat olla ratkaiseva tekijä sivujesi turvallisuuden kannalta. Meidän webhotelli pitää sisällään automaattisen varmuuskopioinnin, sovelluskaupan, sähköpostilaatikot sekä virusskannerin, joka skannaa ja poistaa sivuilla olevat viirukset automaattisesti.

Joskus kuitenkin käy niin, että joku asia ei onnistu tai kaipaat tukea tuotteen parissa ja siinä olemme vahva ykkönen! Meidän tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse sekä aukioloaikoina webchatista, jolloin apu odottaa sinua jo nurkan takana.

Mikäli tutkailet muita palveluntarjoajien vaihtoehtoja, moni muu ei tarjoa sitä kaikkea mitä me pystymme sinulle tarjoamaan. Ennen kaikkea, kaikki tämä sisältyy hintaan ilman mitään lisäkustannuksia. Tällöin tuotteen hinta on juuri sitä, mitä sivuillamme lukee eikä kyseessä ole vain väliaikainen hinta ensimmäisille tilauskuukausille.Neljä syytä, miksi valita Tietokettu.

Hallintapaneeli

Tietoketun webhotellit käyttävät suosittua hallintajärjestelmää Cpanelia, joka on maailman tunnetuin webhotelli-järjestelmä

Tehokkaat palvelimet

Kaikki webhotelli-palvelumme toimivat nopeilla SSD-levyillä sekä sijaitsevat Suomessa, joka varmistaa lyhyen vasteajan.

Lisäpalvelut

Meidän Cpanelimme pitää sisällään lisäpalveluita, kuten varmuuskopiotyökalun, virusskannerin sekä sovelluskaupan.

Asiakaspalvelu

Aina sattuu ja tapahtuu, siksi nopea ja osaava asiakaspalvelu on todella tärkeä ominaisuus.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on verkkosivupalvelin, jossa verkkosivuja pidetään yllä, jotta verkkosivut näkyvät kaikille. Ilman verkkosivujen ylläpitoa, sivut eivät ole auki internettiin. Webhotellin lisäksi tarvitset vielä verkkotunnuksen, kuten www.tietokettu.net -jotta Webhotelli saa oman kotiosoitteen. Kun nettisivullasi on kotiosoite ja paikka, johon kotiosoite osoittaa eli webhotelli, sivusi ovat valmiina toimintaan.

Voiko webhotelleissa pitää Wordpress -sivuja?

Kyllä, voit halutessasi asentaa niin monta Wordpressiä webhotelliisi kuin haluat. Kannattaa silti muistaa, että pakettien erot tulevat siinä, että kuinka paljon levytilaa pakettisi omaa. Mikäli levytila loppuu, palvelusi eivät enää toimi normaalisti ja et voi enää asentaa lisää verkkosovelluksia.

Mitä hallintajärjestelmää webhotellit käyttävät?

Tällä hetkellä kaksi vallitsevaa hallintajärjestelmää ovat Cpanel ja Plesk, mutta me suosimme sekä käytämme Cpanelia.

Kuuluuko sivujen ylläpitoon sähköpostiosoitteet?

Kyllä, kaikkiin webhotelli tuotteisiin sisältyy ominaisuus, jolla voi luoda omia sähköposteja. Kun sähköpostitilit ovat luotu, voit linkittää tilit toimimaan esimerkiksi outloot, thunder bird tai google gmail -sovelluksessa.

Haluan ulkoistaa verkkosivuni ylläpidon täysin, onko se mahdollista?

Kyllä, teemme tällaisia ratkaisuja mielellämme. Tällaiset ratkaisut kuitenkin vaativat hieman sovittelua ja suunnittelua, siksi tätä asiaa on aina hyvä edistää etäpalaverissa kahvikupposen kera. Mikäli tällainen ratkaisu kiinnostaa, olettehan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse.

Miten voin siirtää sivuni Tietoketulle?

Mikäli haluat siirtää sivustosi Tietoketulle, kannattaa sinut lähestyä asiakaspalveluamme suoraan puhelimitse tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Siirrämme myös verkkosivustosi ja oheisdatan liittyen verkkosivustoon pientä palvelumaksua vastaan sekä avustamme sähköpostien käyttöönotossa, ilman erillisiä lisäkuluja.

Palvelumme muut ominaisuudet

Nopea tuki

Joskus asiat pitää hoitaa nopeasti, siksi palvelemme asiakkaita apulipukeiden, sähköpostin, Discordin ja puhelimen välityksellä.

Arvostus

Sinun ei tarvitse ostaa meiltä erillistä tukipalvelua, jotta palvelemme nopeammin. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä!

Skaalautuvuus

Meillä on paljon tuotepaketteja pienestä isoon, jonka vuoksi palvelumme sopeutuvat jokaisen asiakkaan käyttöön.

Tekninen pätevyys

Usein asiakaspalvelu vastaa vain myynnistä, mutta meillä he omaavat myös tietoteknikset taidot tukitilanteita varten.

Laaja valikoima

Laajan tuotevalikoiman ansioista, voit halutessasi tilata kaikki palvelut meiltä välttääksesi ylimääräistä säätöä eri palveluntarjoajien välillä.

Toimivuustakuu

Mikäli tuote ei jostain syystä toimi puoleltamme odotetusti, emme laskuta ajanjaksolta, jolloin tuote on ollut käyttökelvottomassa kunnossa.