Webhotelli-yrityspaketit

Tietokettu - Yrityspaketit

Mitä eroa on Webhotellilla ja yrityspaketeilla?

Tänä päivänä sivuihin tehdään paljon tietomurtoja, joten tietoturvan merkitys kasvaa päivä päivältä. Verkkosivut ovat myös 'tekninen laite', joka kaipaa huolenpitoa pysyäkseen turvallisena. Tämän paketin ansiosta, me autamme ja annamme tukea näiden asioiden hoidossa ja neuvomme sinua ratkaisuissa. Yrityspaketti pelaa ja on kuin sinulle tehty, joka haluat ulkoistaa verkkosivusi IT-ylläpidon muualle.

Vaikka normaali webhotelli on halpa ratkaisu, niin sivulle kuin sivulle voi tulla tietomurto ja järjestelmä voi hajota käsiin. Tietomurron sattuessa, takaamme Yrityspaketissa tukea sen päihittämisessä, joten et jää yksin. Normaali webhotellipaketti taas tarjoaa ainoastaan tuen, jossa varmistamme palvelumme saatavuuden ja ratkaisemme siihen liittyvät kysymykset sekä ongelmat.

Yrityspakettimme

-merkillä merkatut kohdat ovat selitetty alempana

Kuukausi
Vuosi

PRO

Ratkaisuja ongelmiin 20,00 200,00 Alkaen

 • Sähköpostit 
 • Verkkosivu tuki 
 • Priorisoitu tuki 
 • Päivitysapu 

BUSSINESS

Nopea tuki! 40,00 400,00 Alkaen

 • Sähköpostit 
 • Verkkosivu tuki 
 • Priorisoitu tuki 
 • Päivitysapu 

ENTERPRISE

Varma ratkaisu! 60,00 600,00 Alkaen

 • Sähköpostit 
 • Verkkosivu tuki 
 • Priorisoitu tuki 
 • Päivitysapu 

Huomio nämä!


Vaikka normaali webhotelli on halpa ratkaisu, niin sivulle kuin sivulle voi tulla tietomurto ja järjestelmä voi hajota käsiin. Tietomurron sattuessa, takaamme Yrityspaketissa tukea sen päihittämisessä, joten et jää yksin. Normaali webhotellipaketti taas tarjoaa ainoastaan tuen, jossa varmistamme palvelumme saatavuuden ja ratkaisemme siihen liittyvät kysymykset sekä ongelmat.

Sähköpostit

Sähköpostili on nopea, helppo käyttää ja sen avulla voit viestiä tehokkaasti asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa. Palvelumme tarjoaa myös vahvan tietoturvan, joka suojaa henkilökohtaisia tietojasi, jotta voit olla varma, että tietosi pysyvät turvassa.

Sähköpostitilimme tarjoaa myös mahdollisuuden brändätä yrityksesi ammattimaisesti verkossa. Voit luoda henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen yrityksesi nimeä käyttäen, joka auttaa sinua erottumaan massasta ja luomaan ammattimaisen vaikutelman asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.Verkkosivu tuki

Mikäli käytät Wordpressiä, ratkomme verkkosivumoottoriin liittyvät ongelmat käden käänteessä. Paketin tarkoituksena on korjata vikatilanteet, joita verkkosivullesi voi ilmetä, mutta kaikki ei ole aina korjattavissa. Verkkosivusi on korjattavissa vain, jos verkkosivusi käyttävät tekniikkaa, joka saa vielä tietoturvapäivityksiä. Tilanteita joita ei voi korjata, ovat muun muassa verkkosivusi ovat monen vuoden takaa ja niissä käytetään tekniikkaa, jotka eivät enää saa jatkokehitystä / tukea (Aivan kuten vanha Windows -versio, jonka tuki päättyy) tai verkkosivujesi luoja on tehnyt huolimatonta työtä, jonka vuoksi verkkosivuissa ilmenee visuaalisia virheitä.Priorisoitu tuki

Priorisoitu tukipalvelu antaa sinulle nopeimman mahdollisen tuen, jota voimme tarjota. Kun otat meihin yhteyttä ja ilmaisette ongelmanne, ratkaisemme sinun ongelmasi jo heti seuraavana, kun se saapuu työpöydällemme.Päivitysapu

Onko bitit avaruudessa sinulle hepreaa tai tuntuuko, että tietotekniikka on toisinaan sinua vastaan? Me Tietoketut pidämme puolesi! Päivitysapupaketin avulla, autamme sinua tekemään kevyitä sisältöpäivityksiä sivuillesi. Tarvitseeko sivujesi hinnastoja muuttaa? Hoituu! Pitäisikö joku vanha kuva vaihtaa uuteen? Ei ongelmaa! Onko jokin teksti sivuillasi vanhentunut ja se pitäisi vaihtaa uuteen? Tapahtuu käden käänteessä!

Tämän ominaisuuden avulla käytämme Wordpress-verkkosivujesi sisältöpäivitystyöhön aikaa tarvittaessa jopa 2 tuntia per. kuukausi, jolloin voit huokaista helpotuksesta. Emme kuitenkaan lisää uusia ominaisuuksia sivuillesi, joten tämä ei kata verkkosivun kehitystyötä.Palvelumme muut ominaisuudet

Nopea tuki

Joskus asiat pitää hoitaa nopeasti, siksi palvelemme asiakkaita apulipukeiden, sähköpostin, Discordin ja puhelimen välityksellä.

Arvostus

Sinun ei tarvitse ostaa meiltä erillistä tukipalvelua, jotta palvelemme nopeammin. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä!

Skaalautuvuus

Meillä on paljon tuotepaketteja pienestä isoon, jonka vuoksi palvelumme sopeutuvat jokaisen asiakkaan käyttöön.

Tekninen pätevyys

Usein asiakaspalvelu vastaa vain myynnistä, mutta meillä he omaavat myös tietoteknikset taidot tukitilanteita varten.

Laaja valikoima

Laajan tuotevalikoiman ansioista, voit halutessasi tilata kaikki palvelut meiltä välttääksesi ylimääräistä säätöä eri palveluntarjoajien välillä.

Toimivuustakuu

Mikäli tuote ei jostain syystä toimi puoleltamme odotetusti, emme laskuta ajanjaksolta, jolloin tuote on ollut käyttökelvottomassa kunnossa.
Estääkö nämä paketit kaikki tietomurrot?

Tietomurtoja ei voi koskaan 100% varmasti estää, mutta niitä voi ennaltaehkäistä ja niiden sattuessa korjata, mitä on korjattavissa. Tämä paketti antaa sinulle mielenrauhan siitä, että sivuillasi on huolehdittu jo etukäteen tietoturva kuntoon.Tietoturvan hoitaminen ei ole vain yksi napinpainaminen, sillä se vaatii jatkuvaa tarkkailua. Vaikka ostat esim. mainostoimistolta tietoturvalliset ja toimivat verkkosivut. Sivustosta saattaa tulla reikäinen eli toisin sanoen hakkereille helppo kohde jo muutaman kuukauden sisällä, jos sen tietoturvaa ei aktiivisesti ylläpidetä. Kyse on siitä, milloin sivuston käyttämästä tekniikasta löydetään haavoittovuus.

Usein kysytyt kysymykset

Sisältyykö yrityspakettiin verkkotunnus?

Kaikki verkkotunnukset laskutetaan erikseen.

Mitä lisäkuluja minulla tulee tämän paketin hankkiessa?

Verkkotunnuksien ja yrityspaketinlisäksi oletusarvoisesti ei tule. Niiden avulla saat verkkosivustosi ja sähköpostit toimintavalmiuteen. Muistathan, että paketti ei kata verkkosivujen kehitys/luontityötä, joten sinulla on oltava jo verkkosivusto ennestään valmiina. Mahdollisista verkkosivujenluonti operaatiosta voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.

Milloin minun tulisi valita vain Webhotelli?

Kun haluat vastata itse tai sinulla on jokin muu, joka sivujesi ylläpitoa hoitaa. Webhotellipaketit ovat halpa ja hyvä ratkaisu asiakkaalle, jolla teknistä taitoa löytyy omasta takaa tai tuttavarintamalta. Webhotelliin, kuten kaikkiin tuotteisiin kuuluu tuki tuotteeseen liittyvissä ongelmissa, mutta tämä ongelma ei kata esimerkiksi tilannetta, jossa verkkosivusi on hajonnut tai kohdannut muun teknisen ongelman.

Kaipaan välillä apua sivustojeni päivityksessä

Ei hätää, verkkosivujen päivitysapua auttaa sinua tässä. Päivitysavun ansiosta, autamme sinua verkkosivujesi käytössä ja huolehdimme, että saat kuvat, tekstit ja kaikki valmiiksi oikeisiin paikkoihin. Autamme myös muissa käyttöongelmissa, mitkä liittyvät Cpanelin käyttöön (Päivitysapu sivuille koskee vain Wordpress-pohjaisia sivuja). Päivitysapu ei myöskään kata verkkosivujen jatkokehitystä tai tuottamista, avun tarkoituksena on auttaa verkkosivujen sisällön päivityksessä.

Sivustollani ei ole mitään tärkeää, joten sen tietoturvalla ei ole väliä…

Tämä on tuttu lause, joka ei yleensä pidä paikkaansa. Kun sivusto murretaan, se voi pahimmassa tapauksessa altistaa myös muita tilejä ja laitteita tietomurrolle. Tällöin tietoturvauhka saattaa uhata myös muita tilejäsi, siksi kannattaa käyttää kaikissa paikoissa eri salasanaa. Sivustoasi saatetaan käyttää myös kalasteluun, kuten hakkerit muuttavat sivusi aivan joksikin muuksi, joka saattaa esim. yrittää kalastella nimissäsi muiden pankkikorttitietoja tai vastaavaa. Vaikka sivustollasi ei ole itsessään mitään tärkeää, niin sinne murtautuminen saattaa avata siis hakkereille monia muita siltoja paikkoihin, jossa on jotain arkaluonteista dataa.Heräsikö sinulla kysymyksiä, etkä löytänyt kysymyksiisi vastausta?

Tässä tilanteessa sinun kannattaa ottaa meihin suoraa yhteyttä, jotta voimme yhdessä etsiä sinulle sopivaa ratkaisua.

Ota yhteyttä