Kuinka luoda tietokanta pelipalvelimiin?

Gaming-palvelimeen tietokannan luonti on helppoa. Mene palvelimen hallinta osiosta kohtaan tietokanta ja valitse luo uusi tietokanta. Mikäli olet jo luonut tietokannan, etkä saa siihen yhteyttä, luo tietokanta uudelleen seuraavalla tavalla. Valitse oikealta puolelta "Create new" eli "Luo uusi". Kirjoita "Database" eli "Tietokanta" kohtaan tietokannan nimi, jolla haluat sitä kutsuttavan. Jätä alempi "Connections" eli "Yhteydet" kohta tyhjäksi. Tämän jälkeen voit yhdistää tietokantaan seuraavilla tiedoilla. Mikäli kirjautuminen ei vieläkään onnistu. Varmista, että kopioit salasanan maalaamalla eikä kaksoisklikkausella.

• Gaming-palvelimet, FiveM, Minecraft, GTAV, Tietokannat