Tässä ohjeessa kerron, kuinka saat tuotua tietokantasi cPaneliin.

1. Ensimmäiseksi kirjaudu sisään cPaneliin.

2. Kun olet etusivulla rullaa hiirellä alaspäin, kunnes olet "tietokannat" kohdassa ja paina "phpMyAdmin" kohdasta.

3. Kun olet phpMyAdminissa paina "tuonti" kohdasta, joka on yläpalkissa. Kun olet tuonti välilehdellä paina "Choose File" kohdasta ja valitse tietokantasi.

4. Kun tietokanta on valittu se näkyy "Choose File" napin vieressä.

5. Kun olet lisännyt tiedoston paina sivun vasemmasta alakulmasta "Mennä" tai "Go".

6. Tietokannan tuonnissa voi kestää hetki. Kun tuonti on valmis tietokantasi näkyy sivun vasemmassa reunassa tietokantalistassa.

Toivottavasti tämä ohje auttoi sinua tuomaan tietokantasi onnistuneesti.