Tässä ohjeessa näytän, kuinka voit helposti tallentaa/viedä tietokantasi cPanelin kautta.

1. Ensimmäiseksi kirjaudu sisään cPaneliin tunnuksillasi.

2. Sitten rullaa alas, kunnes näet "-tietokannat" kohdan ja valitse "phpMyAdmin".

3. Kun olet phpMyAdminissa valitse yläpalkista "viedä", jos haluat nopeasti tallentaa tietokantasi valitse vientitavaksi "Nopea".

4. Jos haluat tietyt tarkat asetukset valitse "Mukautettu"

5. Kun olet valmis paina vain "Mennä" tai "Go" vasemmasta alakulmasta.

Tietokantasi latautuu sinun tietokoneellesi automaattisesti.

Toivottavasti tämä ohje auttoi sinua tallentamaan tietokantasi, jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.