Tässä ohjeessa näytän, kuinka voit aktivoida jälleenmyyntiohjelman.

1. Ensin sinun pitää kirjautua sisään tietoketun sivulle.

2. Kun olet kirjautuneena sisään, valitse menusta "Jälleenmyyntiohjelma".

3. Kun olet jälleenmyyntisivulla paina vain "Aktivoi".

4. Kun olet aktivoinut jälleenmyyntiohjelman sinulle pitäisi aueta tälläinen sivu, jossa näet tiedot sinun jälleenmyynnistä. Sivun alaosassa on enemmän tietoa.

Aina, kun joku käyttää sinun linkkiäsi jonkun palvelun ostamiseen saat siitä palkkion.