Näytän tässä ohjeessa, kuinka saat ohjattua domainin minecraft-palvelimeesi.

1. Ensimmäisenä kirjaudu sisään meidän sivulle.

2. Asiakassivulla näet kaikki palvelusi. Valitse palveluistasi domain jota haluat ohjata painamalla kirjaudu cPaneliin.

3. Kun olet cPanelissa etsi "toimialueet" kategoria ja sieltä "Zone Editor".

4. Zone Editorissa luo uusi "A-Record" (suomeksi A-Tietue). Sitten kirjoita sinun Minecraft-palvelimen IP-osoite, Jos et ole varma, mikä IP-osoite on, voit tarkistaa sen Minecraft-palveluntarjoajaltasi tai kysyä heiltä neuvoa.

5. Kun olet valmis ja varmistanut että IP-osoite on oikea paina "Lisää A-Tietue".

Toivottavasti tämä ohje auttoi sinua, jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.