Tässä on kolme sovellus suositusta foorumien tekoon.

1. Flarum

Flarum on yksinkertainen keskustelualusta verkkosivustollesi. Se on nopea ja helppokäyttöinen, ja siinä on kaikki menestyvän yhteisön pyörittämiseen tarvittavat ominaisuudet.

Ominaisuuksia:

-Nopea ja yksinkertainen.

-Flarum on rakennettu PHP:llä, joten se on nopea ja helppo ottaa käyttöön.

- Flarum on huolellisesti suunniteltu olemaan johdonmukainen ja intuitiivinen kaikilla alustoilla heti käyttövalmiina.

Flarum on saanut 4,5/5 tähteä.

2. SMF

SMF on ilmainen, ammattitason ohjelmistopaketti, jonka avulla voit perustaa oman verkkoyhteisösi muutamassa minuutissa.

Ominaisuuksia:

-Kattava mallijärjestelmä.

-Lisäkäyttöoikeudet ja käyttäjien hallinta.

-Tukee useita kieliä kerralla.

-Avoin ja hyvin dokumentoitu lähdekoodi.

SMF on saanut 4,5/5 tähteä.

3. MyBB

MyBB on MyBB Groupin kehittämä ilmainen ilmoitustaulujärjestelmäohjelmistopaketti. Sitä on kehitetty paljon niin, että se olisi helppokäyttöinen.

Ominaisuuksia:

-Rajoittamaton määrä jäseniä, foorumeita, viestejä, ketjuja - ja kaikkea muuta.

-Tukee todella monia kieliä.

-Tehokas käyttäjän ohjauspaneeli.

-Voit estää käyttäjiä IP-osoitteen, sähköpostiosoitteen tai käyttäjätunnuksen perusteella tai antaa tilille ajoitetun porttikiellon.

-Moderaattorin ohjauspaneeli, jonka avulla valvojat voivat suorittaa joitain kevyitä hallinnollisia tehtäviä, kuten ilmoitusten hallintaa, moderointijonojen hallintaa valvomilleen foorumeille ja käyttäjäprofiilien perusmuokkausta.

Tässä oli 3 suositusta foorumien teko sovelluksista. Löydät nämä ja kaikki muutkin sovellukset Softaculous Apps Installerista.