Valitse Add Products

Kysytään minkälaisia tuotteita lisätään

Valitse nuoli alhaalta niin saat kaikki 5 vaihtoehtoa

Fyysisiä tuotteita.

Digitaalisia tuotteita.

Vaihteleva tuote. Tuote, jossa on muunnelmia, kuten väriä tai kokoa.

Ryhmitetty tuote. Kokoelma liittyviä tuotteita.

Ulkoinen tuote. Linkitä tuote ulkoiselle verkkosivustolle.

Me valitsemme Digitaalisen tuotteen.

Sitten on 8 ohje askelta.

Kirjoitat tai valitset aina sopivimman

1. Tuotteen nimi
  2. Lisää tuotteesi kuvaus. Aloita uuden tuotteesi nimen kirjoittaminen tästä. Lisää täydellinen tuotekuvaus tähän. Kuvaile tuotettasi yksityiskohtaisesti.
  3. Lisää tuotetietosi. Käytä välilehtiä vaihtaaksesi osioiden välillä ja lisätäksesi tuotetietoja. Aloita lisäämällä tuotteen hinta.
  4. Lisää lyhyt tuotekuvaus. Kirjoita tähän lyhyt yhteenveto tuotteestasi. Tämä näkyy tuotesivulla heti tuotteen nimen alla.
  5. Lisää tuotekuvasi. Lataa kuva tuotteeseesi tästä. Ihannetapauksessa JPEG tai PNG, leveys noin 600 pikseliä tai suurempi. Tämä kuva näytetään myymäläsi luettelossa.

Painamalla Remove product image, oletuskuva häviää ja saat valita oman alla olevassa järjestyksessä.

6. Lisää tuotetunnisteet. Lisää tuotetunnisteet tähän. Tunnisteet ovat tapa merkitä tuotteesi, jotta asiakkaat löytävät ne helpommin. Jos esimerkiksi myyt vaatteita ja sinulla on paljon kissakuvia, voit tehdä tunnisteen sanalle "kissa".

Erottele tunnisteet pilkuilla. Ja alempaa voit valita eniten käytetyistä tunnisteista

7.Lisää tuoteluokat. Lisää tuoteluokat tähän. Määritä tuotteillesi luokkia, jotta ne on helpompi selata ja löytää myymälästäsi. Voit myös itse lisätä kategorioita

8. Julkaise tuotteesi