Tässä artikkelissa näytän, kuinka voit yhdistää cPanel palvelimellesi käyttäen FTP-yhteyttä.

Käytän tässä ohjeessa WinSCP sovellusta. Voit ladata sen täältä: https://winscp.net/eng/index.php

1. Kun WinSCP on ladattu ja käynnissä paina "New tab" nappia.

2. Jotta pääset yhdistämään cPanel palvelimellesi, tarvitset cPanel palvelimen IP-osoitteen sekä cPanel käyttäjätunnuksesi.

3. Sitten valitse "File protocol" kohtaan SFTP varmista, että portti on 22. Sitten vain syötät tunnuksesi ja painat "Login"

Nyt sinun pitäisi olla kirjautuneena cPanel palvelimellasi, jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.