Tässä artikkelissa näytän, kuinka voit aktivoida uuden SSL-sertifikaatin omalle verkkotunnuksellesi.

1. Ensimmäisenä kirjaudu sisään cPaneliin. (https://cpanel.tietokettu.net/)

2. Sitten selaa sivua alaspäin, kunnes näet "Suojaus" osion. Valitse osiosta "SSL/TLS.

3. Kun sivu aukeaa, valitse oikealta listasta "Hallitse SSL-palvelimia".

4.  Voit valita varmenteen, jonka tahdot aktivoida painamalla "Selaa varmenteita" ja valitse toimialue, johon tahdot asentaa varmenteen. Voit käyttää automaattista täydennystä kun olet valinnut toimialueen.

5. Kun varmenteen tiedot on täyttynyt teksikenttiin voit alhaalta painaa nappia, jossa lukee "Asenna varmenne"

Varmenteen pitäisi aktivoitua automaattisesti, kun olet asentanut sen.