Klikkaa Palvelumme ja sieltä Webhotelli-palvelut.

Valitse sopiva paketti ja klikkaa siitä "Tilaa nyt"

Kirjoita oma verkkotunnus jonka haluat ja valitse millä päätteellä haluat sen. Tämän jälkeen tarkista onko se jo käytössä vai pitääkö keksiä joku toinen.

Voit myös valita eri vaihtoehdot tässä vaiheessa jos sinulla on jo verkkotunnus itselläsi.

Valitse haluamasi laskutusjakso.

Valitse halutessasi lisäpalveluna Whois-suojaus. Tämän jälkeen valitse rekisteröijän tyyppi pudotusvalikosta ja syötä Suomalainen henk.tunnus, Ulkomaalainen syntymäpäivä tai Y-Tunnus.

Tarkista tilaus. Vieritä sivua alas ja valitse käyttäjä tai rekisteröidy. Syötä tietosi ja laskutustiedot maksamista varten.

Jos sinulla on alennuskoodi, voit lisätä sen tässä.

Hyväksy käyttöehdot ja paina "Maksa".

Valitse sopiva maksutapa ja maksa. Tai valitse lasku.