Minecraft Gaming palvelun ostaminen

Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset Minecraft peli palvelimeen.


Minecraft Gaming palvelun ostaminen 1

Mikäs tämä Gaming-palvelu on? 1

Kuinka tilaan Minecraft Gaming-palvelimen? 1

Serveriin pääseminen pelissä 4


Mikäs tämä Gaming-palvelu on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.


Kuinka tilaan Minecraft Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “Palvelumme” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista. 

Nyt pääset valitsemaan Minecraft pelin, tarjoamistamme vaihtoehdoista. Jos peliä ei löydy suosituista, katso "Lisää pelivalikoimaa" välilehti. Klikkaa sen kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.Avattuasi Minecraft palvelimen tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia. 

 

ensinnä valitse mielestäsi sopiva laskutusjakso

 

valitse riittävä määrä levytilaa

 

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

 

Kun olet ostanut palvelimen, se ilmestyy sinun kokoelmaasi jonne pääset klikkaamalla "Asiakasalue" ja vierität sivua hieman alas, tai klikkaat "Palveluni". Pystyt navigoimaan palvelimen tietoihin klikkaamalla tuotetta.

Tuotteen hallinta ikkunassa näet toiminto asetuksia kuten salasanan vaihto (kuvassa vasemmalla), josta voit vaihtaa Gaming Palvelimen hallintapaneeliin kuuluvan salasanan. Tämän alta löytyy päivitysvaihtoehdot, josta voi päivitää pelipakettiasi milloin tahansa sekä tuoteen tilauksen peruutus. Tilauksen infon alapuolelta löydät "Go to Panel" napin, josta voit kirjautua Gaming Palvelimien hallintapaneeliin.


Serveriin pääseminen pelissä 

Kun nämä on tarkistettu sinun pitäisi päästä aukaisemaan serverisi pelissä, moninpeli osiossa lisää uusi serveri palvelimesi tunnuksilla. Tunnukset siis näet aikasemmassa kohdassa näytetystä ikkunasta.

 

Auttoiko artikkeli teitä? 1 käyttäjistä hyötyivät artikkelista (1 Äänet)