Kirjautumisen jälkeen etusivullasi löytyy heti avoimet laskut. Pääset maksamaan painamalla kirja kuvakkeesta tai laskutus välilehdeltä.

Tässä kohdassa voit myös lisätä varoja ennakkomaksutilille.

Jos haluat maksaa ilman ennakkomaksutiliä rullaa ohjetta alas.

Valitse sivumenusta "Ennakkomaksutili".

Valitse sopiva summa 10-100€ väliltä siirrettäväksi ja valitse maksutapa. Paina "Ennakkomaksutili" maksaaksesi.

Tästä jatkuu välitön maksaminen

Paina "Maksa nyt" maksaaksesi kaikki avonaiset laskut tai klikkaa laskua maksaaksesi yksittäinen lasku.

Valitse valikosta maksutapa ja paina "Maksa nyt". Tässä ohjeessa on käytetty VismaPaytä esimerkkinä.

Ja valitse lopullinen maksutapa. Jos valitsit maksutavaksi Paypalin, valitse haluttu Paypal -tili ja paina "Maksa".