Voit kirjautua cPaneliin Tietoketun sivujen kautta tai suoraan osoitteessa cPanel-kirjautuminen (tietokettu.net) omilla cPanelin tunnuksillasi.

Jos kirjaudut Tietoketun sivujen kautta,  sinun täytyy olla kirjautunut sisään omalle sivustolle. Voit kirjautua klikkaamalla "Kirjaudu".

Kun olet kirjautuneena, valitse Aktiivisista palveluista "Kirjaudu cPaneliin". Jos saat virheviestin yrittäessäsi kirjautua, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Suora kirjautuminen: > cPanel

Täällä täytyy olla huolellinen, että laitat oikean käyttäjätunnuksen ja salasanan. Olet saanut cPanelin tunnukset henkilökohtaiseen sähköpostiisi.