Sinulle sopiva pelipalvelin.

Laatua edulliseen hintaan.

Minecraft
Factorio
Terraria TShock
Tower Unite
BeamMP

BeamMP on moninpeli lisäosa pelille BeamNG.Drive.
Oletko halunnut kokea uuden tason realimismia kavereiden kanssa.
BeamMP tarjoaa tämän. Voit kisata, kolaroida ja tehdä paljon muuta.

Project Zomboid
Valheim

Hyppää viikinkien maailmaan, jossa eletään keskellä kivikautta. Valheim on kolmanen persoonan selviytymispeli, jossa taistelet luonnoarmoilla vihollisia vastaan sekä suojelet reviiriäsi. Löydä uusia alueita ja paranna taitojasi, jolla pääset etenemään peli tarinassa.

Dont Starve Together

Dont Starve on selviytymispeli, jossa taistelet ajastustesi kanssa. Yrität selviytyä, mutta päiväpäivältä alkaa tulla ankeampi ja vaikeampi selviytyä. Peli soveltuu hyvin kaveri porukan kanssa pelailuun, koska pelissä tarvitaan yhteistyötä, jotta selviydyt.

RedM
  • mään. RedM on villilänsi peli, jossa pääset ratsastamaan hevosilla ja metsästämään ruokasi itse. Tapaat ystäviä tai vihollisia kylissä tai keskellä erämaata. RedM on villin lännen modi Red dead redemption 2 pelistä. Voit perustaa itsellesi tai yhteisöllesi Roolipeli serverin RedM
Valheim Plus Mod

Valheim Plus Mod on yhteisön tekemä mod version Valheimista. Hyppää viikinkien maailmaan, jossa eletään keskellä kivikautta. Valheim on kolmanen persoonan selviytymispeli, jossa taistelet luonnoarmoilla vihollisia vastaan sekä suojelet reviiriäsi. Löydä uusia alueita ja paranna taitojasi, jolla pääset etenemään peli tarinassa.

Arma 3
Bungeecord
  • 30 GB Tilaa
  • 1 GB Välimuistia
  • 1x Prosessointivoimaa
  • suojattu DDoS-suojaus
  • EI pelaajarajoitusta
Counter-Strike: Global Offensive
Team Fortress 2
7 Days to Die 6 Saatavilla
Rust