Terms of Service

Käyttöehdot

1. Yleistä

Tilaamalla Tietoketun palveluita, sinun tulee hyväksyä nämä käyttöehdot sekä tietosuojaseloste. Olet vastuussa, että palvelusi noudattaa kaikkia tuotteeseen sovellettavia lakipykäliä, vaatimuksia sekä määräyksiä. Palvelun tulee noudattaa myös täysin Suomen lakia. Mikäli et hyväksy käyttöehtojamme, et voi tilata tai käyttää palveluitamme.

2. Tuotteen peruuttaminen

Mikäli perut tai lopetat tuotteen tilauksen, tuote on voimassa maksetun ajan seuraavaan maksupäivään asti eikä rahoja palauteta maksetusta tilauksesta. Tietoketulla on myös täysi oikeus perua tilaus, mikäli näemme sen tarpeelliseksi.

3. Tuotteessa ilmenee ongelmia

Mikäli tuote ei toimi toivotulla tavalla, sinun tulee ottaa yhteyttä Tietoketun asiakaspalveluun. Tietokettu on vastuussa vain palvelimen päällä pitämisestä, eikä Tietokettu ole vastuussa asiakkaan omien järjestelmien ylläpidosta.

4. Varmuuskopiointi

Tietokettu tarjoaa osalle tuotteistaan varmuuskopiointipalvelua, jonka tavoite on edistää varmuuskopiontien ottoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme vastuussa varmuuskopioinnista, joten vastuu varmuuskopioiden säilyttämisestä ja ottamisesta on asiakkaallamme.

5. Tekniset viat

Tietokettu ei ole vastuussa teknisten vikojen aiheuttamista ongelmista, kuten mahdollisen liiketoiminnan keskeytymisestä tai datan menettämisestä. Tietokettu tarjoaa teknistä tukeaan ja lupautuu korjaamaan tekniset viat vähintään 30 päivän kuluessa, mikäli ne koskevat Tietoketun maksujärjestelmää tai hallintapaneeleja.

6. Muutokset käyttöehtoihin

Tietoketulla on täysi oikeus muuttaa käyttöehtoja sekä tehdä muutoksia tietosuojaselosteeseen ilman erillistä ilmoitusta ja tehdyt muutokset tulevat voimaan myös asiakkailla, jotka ovat sopimuksen jo aikaisemmin hyväksynyt. Mikäli asiakas ei hyväksy tehtyjä muutoksia, hänen tulee lopettaa tuotteen käyttö välittömästi.