Tässä ohjeessa kerron, kuinka voit ottaa automaattisen lisäosien päivättämisen käyttöön Wordpressissä.

1. Kirjaudu sisään cPanel-tilillesi ja valitse Softaculous.

2. Etsi WordPress-asennuksesi ja klikkaa pientä Wordpressin logoa.

Kun olet "Wordpress Management" sivulla siellä on asetus "Auto Upgrade WordPress Plugins" sen vieressä on "disabled" ja "enabled" täppä, laita täppä "enabled" kohtaan.

Sivu päivittää muutokset automaattisesti.

Toivottavasti tästä ohjeesta oli apua, jos ongelmia ilmenee otathan meihin yhteyttä.