Sinun täytyy olla kirjautunut cPaneliin

Sieltä etsi Tiedostot ja klikkaa FTP-tilit

Kirjoita haluamasi tilin nimi, anna valitsemasi salasana ja klikkaa FTP-tilin luonti

Näitä tietoja tarvitset seuraavassa ohjelmassa. Saat ne esille painamalla hammasratasta Määritä FTP-työasema

Sinulla täytyy olla ohjelma jolla voit siirtää tiedostoja esim. WinSCP

Tähän täytät omat tiedot mitä sait äskeiseen kuvaan liittyen.

Huom! Palvelimen edestä täytyy ottaa ftp. pois

Muista ruksia Talleta salasana niin ei tarvitse aina kirjoittaa salasanaa, mutta ei pakollista jos haluaa kirjoittaa joka kerta

Sitten kirjaudu

Ja valmista