Tässä ohjeessa näytän, kuinka saat automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön WordPressissä.

1. Kirjaudu ensin cPaneliin.

2. Etsi Softaculous Apps Installer cPanelista, löydät sen "Ohjelmisto" kategoriasta. Kun olet löytänyt sen klikkaa siitä.

3. Kun olet Softaculous Apps Installerissa siellä pitäisi olla WordPress sovellus. Paina "Overview"

4. Kun olet WordPressin asennussivulla rullaa alaspäin "Current installations" kohtaan ja paina pienen kynän kuvasta.

5. Kun olet "installation details" kohdassa siellä on osio, jossa lukee "Automated backups". Kun avaat listan voit valita kuinka usein haluat varmuuskopiot.

6. Kun olet valmis mene sivun alas ja paina "Save installation details".

Toivottavasti tämä ohje auttoi sinua, jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.