cPanelissa valitse Sähköposti osiosta Automaattiset vastaajat

Hallinnasta valitse minkä sivuston sähköpostin haluat toimimaan automaatti vastaajalla

Kun olet valinnut sivuston valitse Lisää automaattinen vastaaja

Jos olet jo luonut automaattisen vastaajan voit muokata sitä myös.

Molemmista kohdista Luo tai muokkaa avautuu samanlainen näkymä.

Merkkijoukkoon ei tarvitse koskea.

Väli: Tähän laitat ajan tunneissa. Tuntimäärä, joka on odotettava samaan sähköpostiosoitteeseen annettujen vastausten välillä, tai nolla heti vastaamiseen.

Sähköposti: Sen henkilön sähköposti josta automaattinen viesti lähetetään.

Toimialue: Voit vielä muuttaa sivuston miltä sivulta viesti lähtee.

Lähde: Kuka automaattisen sähköpostin lähettää. Eli oma nimi.

Aihe: Miksi laitat käyttöön tämän automaattisen viestin.

Tämä viesti sisältää HTML-sisältöä. Täppä tähän jos laitat jonkin web sivuston linkin viestiin.

Ja tekstiosa: Lyhyt viesti, miksi olet siellä missä olet ettet kaipaa viestejä, milloin lähdet/lähdit, milloin olet kenties tulossa takaisin. Keneen yhteyttä hätäisissä tapauksissa.

Start: Milloin paluu viestit lähtee toimimaan Heti vai mukautettu voit valita päivän ja ajan milloin lähtee toimimaan.

Stop: Ei koskaan, eli ei ikinä lopeta vastaamasta, aina lähettää tämän viestin kun joku lähettää viestin.  Mukautettu voit valita päivän ja ajan milloin lähtee lopettaa vastaamasta.

Valmis