Kuinka annan Operaattorin oikeudet (Op) pelaajalle

Operaattorina sinulla on kaikki oikeudet palvelimella. Voit käyttää kaikkia palvelimella olevia plugineja, modeja, komento kuutioita sekä Minecraftin omia komentoja ilman rajoituksia. Operaattori voi aiheuttaa paljon tuhoa palvelimelle, joten annathan operaattorin vain luotetuille pelaajille.

Operaattorin antaminen

Operaattorin voi antaa konsolista tai toinen operaattori.

Konsolin kautta operaattori annetaan komennolla `op <pelinimi>`. Aina kun ajetaan komento konsoliin siinä ei käytetä `/` merkkiä.

Jos sinulla on jo operaattori voit antaa operaattorin toiselle pelaajalle kirjoittamalla chattiin komennon `/op <pelinimi>`. Kun käytetään komentoja pelin sisällä kaikkien komentojen eteen laitetaan `/` merkki.

Tämän jälkeen serveri kertoo ilmoittaa chattiin, että operaattori on annettu kyseiselle pelaajalle. Jos et saa tätä ilmoitusta jokin on mennyt pieleen.

Operaattorin oikeuksien poistaminen

Pelin chatin kautta voit poistaa toisen pelaajan operaattorin komennolla `/deop <pelinimi>`. Tarvitset tähän operaattorin oikeudet.

Konsolin kautta voit poistaa pelaajan operaattorin komennolla `deop <pelinimi>`

Tämän jälkeen serveri ilmoittaa että kyseinen henkilö ei ole enään operaattori. Jos et saa tätä ilmoitusta jokin on mennyt pieleen.

 

Was this answer helpful? 1 Users Found This Useful (1 Votes)