Tässä ohjeessa näytän, kuinka saat asennettua oman ISO-kuvan käyttäen latauslinkkiä.

1. Ensiksi kirjaudu sisään ja suuntaa "Palveluni" välilehdelle.

2. Sitten valitse oma VPS-palvelimesi listasta.

3. Sitten rullaa hieman alaspäin ja valitse "Asetukset" ja sieltä "VPS-palvelimen configuraatio"

4. Sitten paina  "+" merkkiä

5. Syötä ensin ISO-kuvan latauslinkki ja sitten voit keksiä ISO-kuvallesi nimen joka näkyy sinulle. Kun olet valmis paina lisää ISO-levykuva

*Huomioi, että meidän support ei tue custom ISO-kuvia, mutta yritämme silti auttaa parhaamme mukaan.

Ja näin olet saanut asennettua itsellesi oman ISO-kuvan. Jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.