Tässä artikkelissa kerron mikä on Feature Manager ja mitä sillä voi tehdä. Feature Managerin avulla voi antaa käyttäjille asetuksia hallita verkkopalvelimien ominaisuuksia ja asetuksia.

1. Kirjaudu sisään cPaneliin.  (https://cpanel.tietokettu.net/)

2. Selaa sivua alaspäin, kunnes näet osion "Lisäasetukset" ja sieltä klikkaa "Webhost Manager".

3. Webhost Managerissa vasemmalta reunasta hae "Feature Manager" ja klikkaa sitä.

4. Kun olet Feature Managerissa, voit luoda uuden "Feature listan", jonka voit sitten määrittää tietylle käyttäjälle kun luot uutta käyttäjää.

5. Voit luoda uuden listan nimeämällä sen ensiksi ja sitten painamalla sinistä nappia, jossa lukee "Add Feature list".

6. Kun olet painanut "Add Feature List" nappia sinulle ilmestyy iso lista josta voit määrittää erilaisia ominaisuuksia. Jos haluat lisätä kaikki ominaisuudet laita täppä ympyröityyn laatikkoon.

7. Kun olet valinnut haluamasi määritykset paina sinisestä nappulasta, jossa lukee "Save".

8. Kun olet tallentanut listan voit lisätä sen käyttäjälle, jonka luot silloin, kun olet luomassa käyttäjää tai uutta webhotelli pakettia.

Toivottavasti tämä ohje auttoi sinua luomaan uuden ominaisuuslistan, jos kysymyksiä tai ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.