Minecraft palvelimen ostaminen ja paneeliin siirtyminen Tulosta

• ohje, Gaming-palvelimet, Minecraft, Guide
  • 1

Minecraft Gaming palvelun ostaminen

Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset Minecraft peli palvelimeen.

Minecraft Gaming palvelun ostaminen 1

Mikäs tämä Gaming-palvelu on? 1

Kuinka tilaan Minecraft Gaming-palvelimen? 1

Serveriin pääseminen pelissä 4

Mikäs tämä Gaming-palvelu on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.

Kuinka tilaan Minecraft Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “palvelut/palvelimet” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista.

Nyt pääset valitsemaan Minecraft pelin, tarjoamistamme vaihtoehdoista. Klikkaa sen kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.

Avattuasi Minecraft palvelimen tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia.

ensinnä valitse mielestäsi sopiva laskutusjakso

valitse riittävä määrä levytilaa

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

Kun olet tehnyt tilauksesi, voit palata etusivulle. Nyt pääset löytämään uuden palvelimesi kokoelmasta menemällä “palvelut →minun palveluni”.

Klikkaa osoitettua kohtaa, hallinta ikkunassa pääset näkemään tietoja ja tekemään muutoksia , esimerkiksi hallintapaneelin salasanan muutto tai päivitysten tekeminen sekä tuotteen tilauksen peruuttaminen.

Alhaalla löydät “hosting information” josta pääset “go to panel” kohtaan jossa voit kirjautua gaming palvelimen hallinta kohtaan

Serveriin pääseminen pelissä

Kun nämä on tarkistettu sinun pitäisi päästä aukaisemaan serverisi pelissä, moninpeli osiossa lisää uusi serveri palvelimesi tunnuksilla. Tunnukset siis näet aikasemmassa kohdassa näytetystä ikkunasta.