Factorio Gaming palvelun ostaminen


Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset Satisfactory peli palvelimeen.

  • Mikäs tämä Gaming-palvelu on?
  • Kuinka tilaan Factorio Gaming-palvelun?
  • Serveriin liittyminen pelissä

Mikäs tämä Gaming-palvelu on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.


Kuinka tilaan Factorio Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “Palvelumme” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista. 

Nyt pääset valitsemaan Factorio, tarjoamistamme vaihtoehdoista. Jos peliä ei löydy suosituista, katso "Lisää pelivalikoimaa" välilehti. Klikkaa oikeasta kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.

Avattuasi Factorio palvelimen tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia. 

 

Valitse itsellesi sopivin laskutusjakso.

 

valitse riittävä määrä levytilaa, tarpeiden mukaan,

 

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

 

Modatulle versiolle on myös mahdollisuus, valitse vain peliversio sitä varten.

Kun olet ostanut palvelimen, se ilmestyy sinun kokoelmaasi jonne pääset klikkaamalla "Asiakasalue" ja vierität sivua hieman alas, tai klikkaat "Palveluni". Pystyt navigoimaan palvelimen tietoihin klikkaamalla tuotetta.

Tuotteen hallinta ikkunassa näet toiminto asetuksia kuten salasanan vaihto (kuvassa vasemmalla), josta voit vaihtaa Gaming Palvelimen hallintapaneeliin kuuluvan salasanan. Tämän alta löytyy päivitysvaihtoehdot, josta voi päivitää pelipakettiasi milloin tahansa sekä tuoteen tilauksen peruutus. Tilauksen infon alapuolelta löydät "Go to Panel" napin, josta voit kirjautua Gaming Palvelimien hallintapaneeliin.


Serveriin liittyminen pelissä

Kun olet aukaissut pelin, mene päävalikkoon ja valitse “multiplayer”

Tässä valitse “connect to address”

Nyt voit asettaa serveri tiedot tähän palkkiin, ensin IP ja sitten portti. Nämä siis löydät samasta paikasta jonka näytin aikaisemmin.

Auttoiko artikkeli teitä? 0 käyttäjistä hyötyivät artikkelista (0 Äänet)