7 Days to die Gaming palvelun ostaminen


Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset 7 Day to die peli palvelimeen.

  • Mikä tämä Gaming-palvelin on?
  • Kuinka tilaan 7-days to die-palvelimen?
  • Palvelimen käyttäminen

Mikä tämä Gaming-palvelin on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.


Kuinka tilaan 7 days to die Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “Palvelumme” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista. 

Nyt pääset valitsemaan 7 Days to Die tarjoamistamme vaihtoehdoista. Jos peliä ei löydy suosituista, katso "Lisää pelivalikoimaa" välilehti. Klikkaa sen kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.Avattuasi 7 Days to Die palvelun tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia. 

 

Valitse sopiva laskutusjakso

 

Valitse tarvittava määrä levytilaa 

 

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

Kun olet ostanut palvelimen, se ilmestyy sinun kokoelmaasi jonne pääset klikkaamalla "Asiakasalue" ja vierität sivua hieman alas, tai klikkaat "Palveluni". Pystyt navigoimaan palvelimen tietoihin klikkaamalla tuotetta.

Tuotteen hallinta ikkunassa näet toiminto asetuksia kuten salasanan vaihto (kuvassa vasemmalla), josta voit vaihtaa Gaming Palvelimen hallintapaneeliin kuuluvan salasanan. Tämän alta löytyy päivitysvaihtoehdot, josta voi päivitää pelipakettiasi milloin tahansa sekä tuoteen tilauksen peruutus. Tilauksen infon alapuolelta löydät "Go to Panel" napin, josta voit kirjautua Gaming Palvelimien hallintapaneeliin.


Serveriin pääseminen pelissä

Kun olet saanut pelin auki, siirry “join game” ikkunaan.

Tässä valitse “connect through IP” tähän sitten laitat serverisi IP:n ja portin, ne tietenkin löydät nettisivuiltamme kuten näytin aikaisemmin. 

Auttoiko artikkeli teitä? 0 käyttäjistä hyötyivät artikkelista (0 Äänet)