Project zomboid Gaming palvelun ostaminen


Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset Project zomboid peli palvelimeen.

  • Mikäs tämä Gaming-palvelu on?
  • Kuinka tilaan Project zomboid Gaming-palvelun?

Mikäs tämä Gaming-palvelu on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.


Kuinka tilaan Project zomboid Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “Palvelumme” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista. 

Nyt pääset valitsemaan project zomboid, tarjoamistamme vaihtoehdoista. Jos peliä ei löydy suosituista, katso "Lisää pelivalikoimaa" välilehti. Klikkaa oikeasta kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.


 

Avattuasi Project zomboid palvelimen tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia. 

 

Valitse itsellesi sopivin laskutusjakso.

 

valitse riittävä määrä levytilaa, tarpeiden mukaan,

 

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

Kun olet ostanut palvelimen, se ilmestyy sinun kokoelmaasi jonne pääset klikkaamalla "Asiakasalue" ja vierität sivua hieman alas, tai klikkaat "Palveluni". Pystyt navigoimaan palvelimen tietoihin klikkaamalla tuotetta.

Tuotteen hallinta ikkunassa näet toiminto asetuksia kuten salasanan vaihto (kuvassa vasemmalla), josta voit vaihtaa Gaming Palvelimen hallintapaneeliin kuuluvan salasanan. Tämän alta löytyy päivitysvaihtoehdot, josta voi päivitää pelipakettiasi milloin tahansa sekä tuoteen tilauksen peruutus. Tilauksen infon alapuolelta löydät "Go to Panel" napin, josta voit kirjautua Gaming Palvelimien hallintapaneeliin.Serveriin pääseminen pelissä

Kun olet avannut pelin, mene “join” kohtaan.

Tässä näet oikealla IP ja Portti kohdat, niihin syötät serveri tiedot jotka näit nettisivuillamme.

Tämän jälkeen serveri pitäisi tulla näkyviin

Auttoiko artikkeli teitä? 0 käyttäjistä hyötyivät artikkelista (0 Äänet)