Tässä ohjeessa kerron, kuinka voit siirtää verkkotunnuksesi meille tai meiltä pois.

1. Ensimmäisenä sinun pitää rekisteröityä tai kirjautua sisään meidän sivulle.

2. Sitten, kun olet etusivulla kirjautuneena klikkaa listasta "Palvelumme" ja valitse sieltä "Siirrä verkkotunnus"

3. Kun olet tällä sivulla kirjoita verkkotunnuksesi ja klikkaa "Siirrä".

4. Kirjoita siirtoavain / välittäjänvaihtoavain. Saat siirtoavaimen tai välittäjänvaihtoavaimen nykyiseltä palveluntarjoaltasi. Muista tarkistaa, että välittäjänvaihtoavain on oikein kirjoitettu!

5. Kun olet valmis lisää tuote ostoskoriin ja valitse maksutapa. Verkkotunnus siirtyy automaattisesti.

Toivottavasti tämä ohje auttoi sinua siirtämään verkkotunnuksesi.