Sinun täytyy olla kirjautunut cPaneliin

Rullaa vähän alas että pääset Toimialueet ja klikkaa Toimialueet

Tämän jälkeen klikkaa Create A New Domain

Jos painat Lähetä saat yhden uuden domainin sillä nimellä jonka olet kirjoittanut tässä esimerkissä uusi sivu on tepontestimasiinat.fi

Mutta jos painat Submit And Create Another, saat tämän uuden sivuston ja saat tehdä uudenkin sivuston.

Jos otat ruksin pois Share document root:

Ylemmässä valikossa voit valita verkkosivun jonka eteen kirjoitat uuden valitsemasi sivun.

Alemmassa valikossa saat aliverkkotunnuksen käyttöön eli kirjoittamasi tulee nykyisen nettisivusi eteen.

Ja samat valinnat kun ilman ruksia.

Jos painat Lähetä saat yhden uuden domainin sillä nimellä jonka olet kirjoittanut tässä esimerkissä uusi sivu on tepontestimasiinat.fi

Mutta jos painat Submit And Create Another, saat tämän uuden sivuston ja saat tehdä uudenkin sivuston.