Sinun täytyy olla kirjautunut cPanel:in

Rullaa cPanelissa ihan alas ja valitse WordPress

Valitse punaisella merkitty painike Clone

Lokero joka on kuvassa aukaistu, voidaan vaihtaa valita alidomain ja suojaus, käytetäänkö IPv4 vai IPv6.

Tämän jälkeen voit kirjoittaa oman domainin jonka olet jo perustanut. Et voi siirtää WordPress:ä sivulle jota ei ole perustettu.

Tämän jälkeen voit valita vielä sivuston lopun (hakemiston)

Ja kun uusi sivuston nimi on laitettu, valitse Clone Installation

Poistaminen on paljon helpompaa. WordPress etusivulla painat vain roskakorin kuvaa.