Kuinka asennan Pluginin Minecraft palvelimelle

Jotta voit asentaa pluginin palvelimelle, pitää palvelimesi ohjelmisto olla Spigot tai joku sen muunnos kuten paper tai purpur. Plugineita ei voi asentaa modatuille palvelimelle, kuten fabric tai forge palvelimelle.

Asennamme tässä tutoriaalissa palvelimelle maailman suosituimman Minecraft pluginin Worldedit, jolla voi helposti muokata maailmaa. Worldeditin voit ladata itsellesi https://dev.bukkit.org/projects/worldedit.

Jos palvelimesi toimii uusimmalla versiolla, lataa plugini kohdasta Download latest versio.

Jos palvelimesi käyttää vanhempaa minecraft versiota, siirry File osioon.

Etsi Game version kohdasta palvelimesi versio ja lataa sen uusin versio. Jos haluat ladata pluginin 1.18.2 versiolle, etsit sen version listasta.

Tämän jälkeen voit ladata pluginin kohdasta Download File.

Pluginin asennus palvelimelle

Siirry nyt paneelin tiedostonhallintaa. Tiedostonhallinta löytyy paneelin etusivun vasemmasta yläkulmasta.

Siirry kansioon Plugins.

Tämä edellyttää, että käytät jotakin yllä mainituista palvelin ohjelmistoista. Sinun on käynnistettävä palvelimesi kerran, jotta palvelin ohjelmisto luo sinulle plugins kansion. Tämän jälkeen voit sammuttaa palvelimesi.

Raahaa plugini plugins kansioon. Voit myös siirtää pluginin palvelimelle Upload napin avulla.

Pluginia siirtymisessä palvelimelle menee hetki. Voit halutessasi myös siirtää pluginin palvelimelle SFTP yhteydellä. Kun plugini on siirtynyt, siirry palvelimesi konsoliin. Nyt käynnistä palvelimesi ja pluginin ilmoittaa, että se on aktivoitu. Voit varmistaa, että plugini on toiminnassa kirjoittamalla konsoliin plugins. Jos plugi on vihreä, se on onnistuneesti asennettu.

Onnittelut! Olet nyt asentanut palvelimellesi ihka ensimmäisen pluginin.