Tässä hyvä ohje Miten asentaa lisäosia Wordpressiin?

Tässä tapauksessa vain asennat WooCommerce

Tästä eteenpäin mene Continue:lla eteenpäin

Aktivoinnin jälkeen sinulle aukeaa sivusto täytettäväksi

1. Kaupan yhteistiedot

Maa

Lähiosoite

Postinumero

Kaupunki

Sähköposti

Alin laatikko tarkoittaa haluatko WooCommerce:ltä sähköpostia neuvoja, tarjouksia nämä kaikki on englanniksi.

Rakenna parempi WooCommerce

Saat parempia ominaisuuksia ja nopeampia korjauksia jakamalla ei-arkaluonteisia tietoja käyttöseurannan kautta, joka näyttää meille, miten WooCommercea käytetään. Henkilötietoja ei seurata tai tallenneta.

Valitse Ei kiitos tai Kyllä vaan

Tämä ei muuta asennusta se vain antaa dataa miten sivut toimivat teidän tekemänä

2. Valitse myynti ala (Voit valita myös useamman)

Muotia, asusteita ja asusteita
Terveys ja kauneus
Elektroniikka ja tietokoneet
Ruoka ja juoma
Koti, huonekalut ja puutarha
Koulutus ja oppiminen
muu

Esimerkissä käytämme Elektroniikka ja tietokoneet

3. Millaisia tuotteita listataan? (Osassa voi olla maksullisia laajennuksia että saat ne käyttöösi) Alimmasta kytkimestä saat maksut joko kuukausi maksuksi tai vuosi maksuksi

Fyysiset tuotteet

Lataukset

Tilaukset (Tämä tuotetyyppi vaatii maksullisen laajennuksen. Lisäämme tämän ostoskoriin, jotta voit ostaa ja asentaa sen myöhemmin). 16,58 $ kuukaudessa

Jäsenyydet (Tämä tuotetyyppi vaatii maksullisen laajennuksen. Lisäämme tämän ostoskoriin, jotta voit ostaa ja asentaa sen myöhemmin). 16,58 $ kuukaudessa

Varaukset (Tämä tuotetyyppi vaatii maksullisen laajennuksen. Lisäämme tämän ostoskoriin, jotta voit ostaa ja asentaa sen myöhemmin). 20,75 $ kuukaudessa

Kimput (Tämä tuotetyyppi vaatii maksullisen laajennuksen. Lisäämme tämän ostoskoriin, jotta voit ostaa ja asentaa sen myöhemmin). 4,08 $ kuukaudessa

Muokattavat tuotteet (Tämä tuotetyyppi vaatii maksullisen laajennuksen. Lisäämme tämän ostoskoriin, jotta voit ostaa ja asentaa sen myöhemmin). 4,08 $ kuukaudessa

4.Kerro meille yrityksestäsi (Haluaisimme tietää, oletko vasta aloittamassa vai onko sinulla jo yritys.)

Ylemmässä palkissa kysytään kuinka monta tuotetta sinulla on myynnissä

Alemmassa palkissa kysytään onko sinulla myymälää muualla.

Ei

Kyllä, mutta eri alustalla

Kyllä, omistan toisen kaupan, WooCommerce alustalla

Kyllä, omistan fyysisen kivijalkaliikkeen tai tapahtumia

Kyllä, eri alustalla ja omistan fyysisen kivijalkaliikkeen tai tapahtuman

Alin laatikko. Olen perustamassa kauppaa asiakkaalle

Näitä ei kannata ottaa pois koska nämä avustavat ja ovat ilmaisia

Ilmaiset ominaisuudet

Mukana liiketoiminnan ominaisuuksia
Suosittelemme parantamaan kauppaasi näillä ilmaisilla laajennuksilla

Ei vaadi sitoutumista - voit poistaa ne milloin tahansa.

Valitse nuolella alas että saat enemmän valikkoja

Lisää suositeltuja yritysominaisuuksia sivustolleni

OTA PERUSTEET

Hyväksy luottokortteja ja muita suosittuja maksutapoja WooCommerce Paymentsin avulla (Ilmainen)

Paranna nopeutta ja turvallisuutta Jetpackin avulla (Ilmainen)

KASVATA KAUPPAASI

Nosta sähköpostimarkkinointiasi MailPoetin avulla (Ilmainen)

Kasvata myyntiä Google-tietojen ja -mainosten avulla (Ilmainen)

Tuo tuotteesi Pinnersien eteen etsimään ideoita ja ostettavaa. (Ilmainen)

Luo mainoskampanjoita ja tavoita miljardi maailmanlaajuista käyttäjää WooCommercen TikTokin avulla (Ilmainen)

5. Teemat

Valitse teema
Valitse, miltä myymäläsi näyttää asiakkaille. Ja älä huoli, voit aina vaihtaa teemaa ja muokata niitä myöhemmin.

On 3 vaihtoehtoa

Kaikki Teemat, Maksavat teemat (sinun täytyy maksaa) ja viimeisenä Ilmaiset teemat

Tässä esimerkissä valitsemme jonkin ilmaisen.

Valitse sopivassa Choose

Tästä pääset jatkamaan Tuoteryhmien lisäys