Jotta saat varmuuskopioita sinun palvelimeltasi, sinun täytyy ostaa lisätuote, joka mahdollistaa varmuuskopioinnin.

1. Ensiksi suuntaa meidän asiakassivulle ja valitse listasta VPS-palvelimet.

2. Sitten valitse paketti, jonka haluat ja valitse tilauksen asetuksista "varmuuskopiot" listasta sinulle sopiva varmuuskopiomenetelmä.

3. Sitten vain maksat tilauksesi ja olet valmis.

Voit ostaa varmuuskopioita myös Gaming-palvelimellesi samalla tavalla. Jos ongelmia ilmenee otathan meihin yhteyttä.