Tässä artikkelissa näytän muutaman eri palvelun, jonka avulla voit ladata ISO-kuvan HTTP-linkin avulla.

MEGA

MEGA on suosittu tiedostontallenuspalvelu, jonka avulla voit ladata esimerkiksi ISO-kuvan.

1. Ensimmäisenä rekisteröidy sisään MEGA palveluun, ja kun olet kirjautunut sisään oikealla yläkulmassa on upload nappi josta voit ladata tiedostosi palveluun.

2. Kun tiedoston lataus on valmis tiedosto näkyy etusivulla, ja kun painat kolmea pistettä saat linkin "Manage link" kohdasta voit kopioda linkin.

3. Kun olet kopioinut linkin voit liittää sen hallintapaneeliin.

DROPBOX

Dropbox on suosittu pilvitallennuspalvelu.

1. Ensimmäisenä luo tili Dropboxiin ja kirjaudu sisään.

2. Kun olet etusivulla näet sinisen napin, jossa lukee "Upload" valitse listasta "Files" ja etsi ISO-tiedosto tietokoneeltasi.

3. Kun tiedosto on ladattu voit kopioida latauslinkin viemällä hiiren tiedoston päälle.

4. Kun olet kopioinut linkin, liitä se hallintapaneeliin ja paina "Lisää ISO-levykuva".

Kuinka ajaa ISO-levykuva

Kun olet ladannut custom levykuvan voit käynnistää sen VPS-hallintapaneelista.

Kun olet painanut hyväksy, käynnistä palvelin uudelleen.