Arma 3 Gaming palvelun tilaaminen ja käyttäminen Tulosta

• Gaming-palvelimet, guide, ohje
  • 0

Arma 3 Gaming palvelun ostaminen

Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset Arma 3 peli palvelimeen.

• Mikäs tämä Gaming-palvelu on?
  • Kuinka tilaan Arma 3 Gaming-palvelun?

Mikäs tämä Gaming-palvelu on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.

Kuinka tilaan Arma 3 Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “palvelut/palvelimet” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista.

Nyt pääset valitsemaan Arma 3:n, tarjoamistamme vaihtoehdoista. Klikkaa oikeasta kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.

Avattuasi Arma 3 palvelun tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia.

Valitse itsellesi sopivin laskutusjakso.

valitse riittävä määrä levytilaa, tarpeiden mukaan.

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

Kun olet tehnyt tilauksesi, voit palata etusivulle. Nyt pääset löytämään uuden palvelimesi kokoelmasta menemällä “palvelut →minun palveluni”.

Klikkaa osoitettua kohtaa, hallinta ikkunassa pääset näkemään tietoja ja tekemään muutoksia , esimerkiksi hallintapaneelin salasanan muutto tai päivitysten tekeminen sekä tuotteen tilauksen peruuttaminen.

Alhaalla löydät “hosting information” josta pääset “go to panel” kohtaan jossa voit kirjautua gaming palvelimen hallinta kohtaan

Serveriin liittyminen pelissä

Avaa Steam, ja ylhäältä vasemmalta avaa “view” valikko, tässä valitset “game servers”.

Sitten valitset “favourites, ja paina plus merkistä. Syötä tähän serverin IP osoite sekä portti.

Nyt serverin pitäisi tulla näkyviin listaan ja voit mennä siitä sisälle.