Team Fortress 2 Gaming palvelimen tilaaminen ja käyttäminen Tulosta

• Gaming-palvelimet, ohje, Guide
  • 0

Team Fortress 2 Gaming palvelun ostaminen

Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset TF2 peli palvelimeen.

• Mikäs tämä Gaming-palvelu on?
  • Kuinka tilaan TF2 Gaming-palvelun?

Mikäs tämä Gaming-palvelu on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.

Kuinka tilaan Team Fortress 2 Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “palvelut/palvelimet” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista.

Nyt pääset valitsemaan TF2, tarjoamistamme vaihtoehdoista. Klikkaa oikeasta kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.

Avattuasi TF2 palvelimen tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia.

Valitse itsellesi sopivin laskutusjakso.

valitse riittävä määrä levytilaa, tarpeiden mukaan,

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

Huomioi että tarvitset GSLT tokenin serverin luomiseen, voit avata seuraavat linkit joiden avulla sen saat tehtyä!

https://steamcommunity.com/dev/managegameservers

youtube guide

Kun olet tehnyt tilauksesi, voit palata etusivulle. Nyt pääset löytämään uuden palvelimesi kokoelmasta menemällä “palvelut →minun palveluni”.

Klikkaa osoitettua kohtaa, hallinta ikkunassa pääset näkemään tietoja ja tekemään muutoksia , esimerkiksi hallintapaneelin salasanan muutto tai päivitysten tekeminen sekä tuotteen tilauksen peruuttaminen.

Alhaalla löydät “hosting information” josta pääset “go to panel” kohtaan jossa voit kirjautua gaming palvelimen hallinta kohtaan

Serveriin siirtyminen pelissä

Kun olet avannut Steamin, ylhäältä vasemmalta löydät “view” painikkeen. klikkaa siitä ja valitse “gamer servers” drop down menusta.

“Game servers” ikkunassa valitse “favourites” ja paina plus merkistä.

Tässä syötä serverin IP ja portti, jotka löydät aikaisemmin osoitetusta paikasta nettisivullamme