Project zomboid Gaming palvelimen tilaaminen ja käyttäminen Tulosta

• Gaming-palvelimet, ohje, Guide
  • 0

Project zomboid Gaming palvelun ostaminen

Tässä selitän kuinka tilaat, sekä pääset Project zomboid peli palvelimeen.

• Mikäs tämä Gaming-palvelu on?
  • Kuinka tilaan Project zomboid Gaming-palvelun?

Mikäs tämä Gaming-palvelu on?

Gaming-palvelin on palvelu, jolla voit helposti ylläpitää omaa moninpeli palvelinta jossa voit pelata kavereiden kanssa. Tarjoamme teille Gaming-palvelimia, sillä nykymaailmassa palveluntarjoajat ovat tehneet pelipalvelimien pitämisen hankalaksi erillisten NAT-tyyppi rajoitusten sekä LTE-verkon takia. Näillä tehokkailla palvelimilla voit ylläpitää moninpeli palvelinta haluamallesi pelille, jonka voit valita meidän laajasta valikoimasta. Meidän hyvät palomuurit takaavat sen, että pelaaminen ei pätki eikä palvelin lopeta toimintaansa.

Kuinka tilaan Project zomboid Gaming-palvelimen?

No aluksi mennään Tietokettu nettisivulle, ja täällä löydämme “palvelut/palvelimet” → “Gaming-palvelimet”, yläpalkista.

Nyt pääset valitsemaan project zomboid, tarjoamistamme vaihtoehdoista. Klikkaa oikeasta kuvasta ja pääset tekemään tilauksesi.

Avattuasi Project zomboid palvelimen tilaus ruudun, pääset valitsemaan eri asetuksia.

Valitse itsellesi sopivin laskutusjakso.

valitse riittävä määrä levytilaa, tarpeiden mukaan,

Voit myös ottaa varmuuskopioita joka on suositeltavaa, jos paneeli hajoaisi tai serveri korruptoituu, palvelimesi datasi on turvassa.

Kun olet tehnyt tilauksesi, voit palata etusivulle. Nyt pääset löytämään uuden palvelimesi kokoelmasta menemällä “palvelut →minun palveluni”.

Klikkaa osoitettua kohtaa, hallinta ikkunassa pääset näkemään tietoja ja tekemään muutoksia , esimerkiksi hallintapaneelin salasanan muutto tai päivitysten tekeminen sekä tuotteen tilauksen peruuttaminen.

Alhaalla löydät “hosting information” josta pääset “go to panel” kohtaan jossa voit kirjautua gaming palvelimen hallinta kohtaan

Serveriin pääseminen pelissä

Kun olet avannut pelin, mene “join” kohtaan.

Tässä näet oikealla IP ja Portti kohdat, niihin syötät serveri tiedot jotka näit nettisivuillamme.

Tämän jälkeen serveri pitäisi tulla näkyviin