VPS-palvelimen paneeliin kirjautuminen

Kuinka kirjautua VPS-paneeliin

Gaming-palvelimeen kirjautuminen tapahtuu osoitteessa ( https://vps.tietokettu.net/ ). Palvelimen tunnukset lähetetään sähköpostiisi oston yhteydessä, mikäli et ole saanut tunnuksia seuraavan tunnin sisällä, ota yhteyttä asiakaspalveluun (Muista tarkistaa roskaposti!).

  • 0 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Articles Relacionats

Kuinka ostaa VPS-palvelin?

VPS-palvelimen ostaminen VPS-palvelin on hyvä sekä edullinen valinta omien järjestelmien...

Tmuxin Käyttö

Tmux käynnistetään komennolla tmux. Se tottelee oletuksena näppäinyhdiselmää Ctrl·B + [komento],...