Osta VPS-palvelin ja suorita seuraavat asennustoiminnot (Ostathan vähintään Pieni -paketin):

1. Asenna Windows server 2008 R2 VPS-paneelista (https://vps.tietokettu.net)
  2. Yhdistä palvelimeen VNC-yhteydellä (Muista, että VNC:llä on eri IP-osoite)
  3. Mikäli asensit Windows serverin edellisten ohjeiden mukaisesti, käytä tätä avainta: YC6KT-GKW9T-YTKYR-T4X34-R7VHC Mikäli et, nouda toimiva aktivointiavain täältä: https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server/get-started/kms-client-activation-keys)
  4. Avaa komentokehoite järjestelmänvalvojana (Oikea klikkaa ohjelmaa ja valitse run as administrator)
  5. Suorita komentokehoitteessa komento: slmgr.vbs /ipk AVAIN (Lihoitetun tekstin kohdalle syötä aktivointiavain)
  6. Suorita komentokehoitteessa komento: slmgr /skms kms8.msguides.com
  7. Suorita komentokehoitteessa komento: slmgr /ato
  8. Windowsin pitäisi olla nyt aktivoitu, mikäli oikeassa alakulmassa lukee vielä jotain tekstiä, aktivointi ei onnistunut ja tarkista avaimesi uudelleen. Mikäli teksti on hävinnyt työpöydän oikeasta alakulmasta, asenna selain etäkoneelle lataamalla asennustiedosto aluksi omalle tietokoneellesi ja siirrä se etätietokoneelle käyttäen etätyöpöytäyhteyttä (Etätyöpöytäyhteys pitää laittaa päälle eriksee seuraavalla tavalla: https://www.youtube.com/watch?v=45hgl3YNJLc )

Tämän jälkeen Windows on aktivoitu. Asentaaksesi järjestelmäpäivityksiä, suorita seuraavat toiminnot videon mukaisesti: https://www.youtube.com/watch?v=TAVikvZ1ygQ&ab_channel=AdventuresinNostalgia

Korjataksesi ilmenneen ongelman, asenna vielä korjauspäivitys: https://www.youtube.com/watch?v=wOxVLuB9I2s&ab_channel=Howtofix

Mikäli ylläolevat päivitykset eivät toimi, olet asentanut mahdollisesti väärän päivityspaketin. Huomioi, että sinun on asennettava jokaisesta päivityksestä Windows server 2008 R2 -paketti!

Painaessasi ensimmäisen kerran Check for Updates -nappia, tarkistusaika voi kestää pahimmillaan kuusi tuntia. Et ole siis tehnyt mitään väärin, jos Windows Update ei anna päivitettäviä paketteja muutamassa minuutissa. Kun päivityspaketti on valittu asenna paketit ja käynnistä serveri uudelleen. Tämän jälkeen tarkista päivitykset uudelleen ja asenna ne. Toista tätä niin pitkään, että päivityksiä ei enää löydy. Mikäli et päivitä järjestelmääsi viimeisimpään päivitykseen, Windows server 2008 aikaisemmat versiot saattavat olla MERKITTÄVÄ tietoturvariski.