Näytän tässä ohjeessa, kuinka saat ladattua ja käyttöönotettua SMF:n.

1. Ensiksi kirjaudu sisään cPaneliin ja etsi sieltä Softaculous Apps Installer, löydät sen "Ohjelmisto" osiosta.

2.  Kun olet sovelluskaupassa, vasemmalla on lista jossa on "Forums" kohta ja kun lista avautuu valitse sieltä "SMF".

3.  Kun olet asennussivulla paina "Install" ja määritä foorumillesi järjestelmänvalvojan käyttäjänimi sekä salasana. Voit määrittää tällä sivulla myös sivun nimen "Board Settings" kohdassa.

4.Kun olet määrittänyt haluamasi asetukset, mene sivun alas ja paina "Install".

5. Kun asennus on valmis pääset kirjautumaan sivullesi osoitteella jonka määritit asennussivulla. Esim: https://sinunnimi.tietokettu.net/smf/index.php

6. Kun olet kirjautuneena järjestelmänvalvojana voit esimerkiksi ladata erilaisia ulkoasuja sivuille tai luoda uusia käyttäjiä. Etusivu näyttää normaalisti tältä:

Toivottavasti tämä auttoi sinua asentamaan SMF:n, jos ongelmia ilmenee ota meihin yhteyttä.